118 123456
發新話題

【分享】大家小時或現在跟過的教練

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-30 11:07 發表

嘩!! 咁你平日去邊度打波呀?? 一個星期返左三日學!!
個時讀ive,有時夜晚打波,有時中午無堂時都打波咯(不過我都成日走堂打波既
個時多數係北河街打咯
都有d可惜家,個大叔走左去大陸,個時仲有一個同我一齊打波既老友都走左上去做野.....

引用:
原帖由 eric985281 於 2008-7-30 11:12 發表

個時讀ive,有時夜晚打波,有時中午無堂時都打波咯(不過我都成日走堂打波既
個時多數係北河街打咯
都有d可惜家,個大叔走左去大陸,個時仲有一個同我一齊打波既老友都走左上去做野.....
不過我成日聽KC講你...哈哈!! 有次唔記得係咪佢話我聽, 話你趙低左神童......嚇到我丫!!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-30 11:14 發表

不過我成日聽KC講你...哈哈!! 有次唔記得係咪佢話我聽, 話你趙低左神童......嚇到我丫!!!
kc講我????
最近啊?

個次係-6羸姐,而且係友誼賽,佢無咁認真打多次我就輸3:0啦

引用:
原帖由 eric985281 於 2008-7-30 11:18 發表

kc講我????
最近啊?

個次係-6羸姐,而且係友誼賽,佢無咁認真打多次我就輸3:0啦
成年前...定係大半年前...哈哈!!! 真係唔記得係佢講, 定係第二個人話我知!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-30 11:20 發表

成年前...定係大半年前...哈哈!!! 真係唔記得係佢講, 定係第二個人話我知!!
難道KC兄講我壞話?呵呵呵(講笑的)
我過2日會同d fd 上去練波,有興趣嗎?(夜晚飲勝,呵呵)

引用:
原帖由 eric985281 於 2008-7-30 11:22 發表

難道KC兄講我壞話?呵呵呵(講笑的)
我過2日會同d fd 上去練波,有興趣嗎?(夜晚飲勝,呵呵)
KC當你係神...........交既老友, 點會講你壞話丫!!!

邊日上? 上去邊度先?? 啤啤就必定有興趣!!!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-30 10:50 發表 我好細個時, 講緊係十一二歲時, 就係有個曾受大陸訓練既fd, 成日同我打, 真係打一個鐘好過自己去練十日.
你地就好啦細曉有高人指點,我細時就亂抽,到幾十歲打返波跟教練過時都以經機械壞..................

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-30 11:24 發表

KC當你係神...........交既老友, 點會講你壞話丫!!!

邊日上? 上去邊度先?? 啤啤就必定有興趣!!!!
我星期五晚上去,可能先去鳳凰練波,夜d再去樂巢酒吧(係國貿個邊)
星期六起身再練~

引用:
原帖由 off+ 於 2008-7-30 11:29 發表
你地就好啦細曉有高人指點,我細時就亂抽,到幾十歲打返波跟教練過時都以經機械壞..................
有一個甲組球手, 打左乒乓波都唔夠五年. 但係佢同你, 同我同組(先進). 咁你話你遲唔遲.....

引用:
原帖由 eric985281 於 2008-7-30 11:30 發表

我星期五晚上去,可能先去鳳凰練波,夜d再去樂巢酒吧(係國貿個邊)
星期六起身再練~
突然攪D咁既野.....我要度一度先!!!

不過我未去過鳳凰.......得唔得嫁!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-30 11:30 發表 有一個甲組球手, 打左乒乓波都唔夠五年. 但係佢同你, 同我同組(先進). 咁你話你遲唔遲.....
邊個?

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-30 11:32 發表

突然攪D咁既野.....我要度一度先!!!

不過我未去過鳳凰.......得唔得嫁!
個場唔錯,幾新的.....教練就幾年輕,都係$80既教練,有d同我平打,有d讓我7分我都驚唔夠打,我去過2次
如果你唔想去鳳凰,去第二間我都ok家∼∼∼∼

引用:
原帖由 off+ 於 2008-7-30 11:36 發表
邊個?liness" />
hkttf成個網都識佢. 好出名!!! 但係無人估佢學打乒乓波唔夠五年!! 死未!!!

引用:
原帖由 eric985281 於 2008-7-30 11:38 發表

個場唔錯,幾新的.....教練就幾年輕,都係$80既教練,有d同我平打,有d讓我7分我都驚唔夠打,我去過2次
如果你唔想去鳳凰,去第二間我都ok家∼∼∼∼
真係好想去wor!! 星期五放工上, 打完劈酒, 按完摩訓覺, 訓醒再練!! 嘩!! 唔知女友比唔比.......

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-30 11:42 發表

真係好想去wor!! 星期五放工上, 打完劈酒, 按完摩訓覺, 訓醒再練!! 嘩!! 唔知女友比唔比.......
係啊,好正家
我上次打乙組之前就係請左2日假,過左2日咁既生活liness" />
返黎香港個時,成個袋都係臭波衫∼

引用:
原帖由 eric985281 於 2008-7-30 11:44 發表

係啊,好正家
我上次打乙組之前就係請左2日假,過左2日咁既生活liness" />liness" />
返黎香港個時,成個袋都係臭波衫∼
最衰我上次返左艇....無借口短時間再上去練波. 仲要係過夜......真係要諗個好計出黎先至得. 咁之後再有公司既比賽, 公開團體, 香港盃, 工商盃等等....我都可以搵借口上去...講真, 都好上咁樣練波, 打得好high嫁, 上次我去佛山連打三日, 返黎勁左三四成, 不過工作忙, keep唔到, 回晒塘.....唉...............

去按摩時, 拎件衫沖一沖水, 叫個服務員幫你掛起佢吹一吹咪唔會臭囉!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-29 10:22 發表

哈哈!! 最後係我救番佢. 因為當時我見勢色唔對. 就話:

"喂, 呀乜水, 上個禮拜果個女仔好似係呀 Peter女友wor, 今晚呢個係呀John. 你上次飲大左又認錯我女友係呀Paul女友. 唔該你下次望真D先至講啦!!! "

我 ...
剛剛睇到咁正geh post,果然係我地偉大的隊長,咁樣都兜到,利害

118 123456
發新話題