發新話題

【分享】大家小時或現在跟過的教練

多謝貓壇主致辭, 估唔到您咁早遇女貴人!

友情級 - 無教練牌,但絶對有教練資格的朋友教,正手沖,反手爆,天生神力,經常爆甲組的乙組,人稱野獸。 相約球局, 間中指點幾招, 學得幾多得幾多!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-23 13:26 發表

冰震咖啡我都飲唔少!!!

其實想問你好耐, 你板爆推係嚮邊到學返黎?!?!
其實都冇人教我架, 可以細個打壞手, 推下大力d, 再推下又大力d, 所以咪推成噤囉

引用:
原帖由 乒乓小王子 於 2008-7-23 14:25 發表
友情級 - 無教練牌,但絶對有教練資格的朋友教,正手沖,反手爆,天生神力,經常爆甲組的乙組,人稱野獸。 相約球局, 間中指點幾招, 學得幾多得幾多!!liness" />
唔怪得之你手波咁柔啦!! 因為對得野獸多, 識得以柔制剛!!

引用:
原帖由 alisonrib 於 2008-7-23 13:43 發表
有名級 - 出名, 多人跟, 有勁球會backup   
唔係歧視呀叔. 不過唔好同呀叔打咁多, 佢地絕大部份都係自學或亂打型, 好易整壞你手法!!

[quote]原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-23 14:10 發表
我中一先接觸乒乓球, 學校無校隊. 只在石

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-23 14:43 發表

唔怪得之你手波咁柔啦!! 因為對得野獸多, 識得以柔制剛!!
以柔制剛,唔係以柔制剛,係無得攻,所以得個守字。

學波要找教練, 學波品要找南區屎波王
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

小弟之前果位係國手級 - 前國手級(現國家青年隊總教練)
而家就係港隊級 - 前港隊級(十四、五年前的恆生青年軍)

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-23 14:59 發表
學波要教練, 學波品要找南區屎波王
真係學波就唔使要波品!!!   因為連教練都打既人, 真係無品!!!!

引用:
原帖由 tong3307 於 2008-7-23 15:29 發表
小弟之前果位係國手級 - 前國手級(現國家青年隊總教練)
而家就係港隊級 - 前港隊級(十四、五年前的恆生青年軍)
呢個真係堅..........你手波一定好勁!!!

回復 33# 的帖子

我很費的,國家青年隊總教練,我只跟他打了一年半,現在的教練又常常吾得閒,所以現在很費
現在又末有球會收我

還有,名師不一定出高徒

引用:
原帖由 tong3307 於 2008-7-23 15:54 發表
我很費的,國家青年隊總教練,我只跟他打了一年半,現在的教練又常常吾得閒,所以現在很費
現在又末有球會收我
即是說, 你以前是很強吧!!!

李sir 港隊級,有料級 ,有名級

引用:
原帖由 charmway 於 2008-7-23 12:49 發表
李sir 港隊級,有料級 ,有名級
李靜?!

回復 36# 的帖子

三年前都算係,現在就不用說了

引用:
原帖由 tong3307 於 2008-7-23 17:12 發表
三年前都算係,現在就不用說了
那你出來打球啦! 有很多球局.

最主要是由高峰跌去谷底,很難練番好

發新話題