發新話題

徵波友

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動

徵波友

徵波友練波
九龍區
丙至乙水平

回復 1# 的帖子

對不起。我有興趣,但不大明白。

請問是收費的?
廢與勁的定義?
我的基本功尚可,直板、橫板均可,正反手都可都弧圈,亦懂以削球應付弧圈。不過,因年齡,體能平平。合適嗎?

廢與勁?!
實在係點去介定呢?!
話説有次在北區某體館打完波之後,
坐在壁球室外飲點東西+休息,
入面有位伯伯帶了多球,但朋友未到,
叫我入去玩玩,
我説我好癈......(掃波認真時,正:50/反:20+)
他卻笑笑口説:唔緊要,我識就住你。
我唔好意思推,唯有陪練。
結果是我練到執波好叻的技術!!

<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

看李兄用的板、膠,均屬佳品。想君功夫,必然了了。

引用:
原帖由 羅校長 於 2014-5-21 19:10 發表
看李兄用的板、膠,均屬佳品。想君功夫,必然了了。
我只是業餘乒乓球愛好者—名!
校長見笑了!
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

有意pm.........

`有意pm,,,,,,,,,,,

我丁組水平得吾

有意打,我以前小學同中一至中三有打,跟住有4年無打,e三個月開始打番。

我想打 但我唔係好識打波

田教練

有意pm,,,,,,,,,,,

花園街

花園街

I am a left hander,

sometimes play at 花園街

do u go there?

發新話題