76 1234
發新話題

2014澳洲悉尼公開賽

引用:
原帖由 阿舜 於 2014-5-23 16:07 發表

咁係你心目中, 點先叫做支持啦? 如果支持香港隊嬴波(當中並無踏過對方)算係目中無人, 咁點支持先附合你既要求?

我好想支持張繼科拎多次世界冠軍, 咁點先算唔係目中無人? 請教一下
如果你學佢口氣“ 張繼科會全勝今年所有比賽” 。又的確好目中無人!

引用:
原帖由 阿舜 於 2014-5-23 16:19 發表

第一日14場10勝, 勝率7成以上, 我諗好難叫做係55波

同埋tszchun兄岩岩都已經回左你, 當時佢講既係應該, 同埋已經表明無當其他國家透明(我亦都睇唔到佢有咁既諗法)
我意思是有幾场係5 5波

引用:
原帖由 [i舜 於 2014-5-23 16:19 發表

第一日14場10勝, 勝率7成以上, 我諗好難叫做係55波

同埋tszchun兄岩岩都已經回左你, 當時佢講既係應該, 同埋已經表明無當其他國家透明(我亦都睇唔到佢有咁既諗法)
如果張繼科話 自己“應該” 全胜今年所有比賽”

張繼科 一樣比人覺得睇人唔起.目中無人。

引用:
原帖由 阿舜 於 2014-5-23 16:30 發表

一個係支持者, 一個係自己, 差別都好大喎

乜而家係香港隊既人自己咁講?
咁如果張甘講去支持自己呢?
你話支持無問題wor .
不过比人印像就。。

引用:
原帖由 阿舜 於 2014-5-23 16:38 發表

多謝tsomlay兄呢句回覆, 咁你而家即係都認為tszchun兄其實無目中無人啦? 因為佢只係支持者, 希望自己支持既人, 應該可以嬴到比自己排名低既對手.(因為香港隊係小組基本上都係種子, 比對方高排名, 但當然排名唔代表 ...
我唔同意咁講話去支持啱law. 佢嘅口氣比我印象是當其他国球員無料到

引用:
原帖由 阿舜 於 2014-5-23 16:54 發表

你都已經指出說話既當事者唔同, 意思同感覺都差好遠啦, 唔係你又做乜要用本人來講?

你覺得佢既口氣有問題(當然我唔覺得, 理由我上貼已經講左, 覺得排名高會嬴排名低既人其實好正常, 不過當然臨場發揮更加重要 ...
佢巳經道歉,算啦,

引用:
原帖由 阿舜 於 2014-5-23 16:57 發表

咁你又應唔應該同俾你遷怒既香港隊道歉呢?
我無遷怒香港隊。我只是唔抵得佢咁講野。

引用:
原帖由 阿舜 於 2014-5-23 17:35 發表

如果唔係遷怒, 咁又要不停踏香港隊?

我明白你唔會覺得自己侮辱香港隊係錯, 因為你可能覺得只要有理由(雖然係自己諗錯), 就做乜都岩, 所以我講乜都無用, 因為我唔係你父母, 教唔到你

但如果再發生同樣既事, ...
sorry. 我唔再講law

引用:
原帖由 lmichael 於 2014-5-23 17:42 發表
其實馮林認真打, 香港有幾多本土球員贏到佢.......
小心比人話你蹅香港本土球員。跟住講埋你父母

引用:
原帖由 lmichael 於 2014-5-23 17:42 發表
其實馮林認真打, 香港有幾多本土球員贏到佢.......
香港本地球員係唔可以蹅架,快D say sorry.

引用:
原帖由 朱世赫 於 2014-5-24 13:50 發表
落敗

今晚8.30 wong vs henzell. will be close game

引用:
原帖由 yoman 於 2014-5-21 20:28 發表
其實australia 仲系division 2中游
平心而論 同香港既水平仲有段距離
尤其是青少年
結果已經講明邊個水平高。不需要多講。
澳洲兵乓唔係垃圾。

多謝 William Henzell 帮 澳洲兵乓出佐啖氣。

henzell 4 wong chun tin 2.

我再多說話版主又話我踏香港兵乓。
我只是報分。

引用:
原帖由 朱世赫 於 2014-5-24 20:36 發表
黃鎮廷落敗
Henzell 2次 打入奥運單打16 强,2次commonwealth 亞軍。黄輸比佢唔出奇。-

引用:
原帖由 朱世赫 於 2014-5-25 23:34 發表
香港隊全軍出動

引用:
原帖由 HK-KC 於 2014-5-24 22:29 發表

Henzell係aus no 1 player,當然有番咁上下.

平心而論,以U18青少年水平,香港水平是比AUS發展得相對平均的.

你打過有成千人的香港公開比賽,你就會明白.AUS呢方面相信仍未做到,至少我也未打過. ...
回 #206

如果只計本土球員,我認為香港青少年水平高過澳洲青少年。
成人男子就澳洲高過香港。
女子香港一定高澳洲女子。

76 1234
發新話題