發新話題

2014澳洲悉尼公開賽

引用:
原帖由 tszchun 於 2014-5-23 09:37 發表
Kwan Man Ho 0-3 Chen Feng
Hung Ka Tak 1-3 Sakai Asuka
Lam Siu Hang 1-3 Clarence CHEW Che Yu
Mak King Ho 1-3 Liu Tengteng
Li Hon Ming 3-1 Leong Chee Feng
幾乎全軍覆滅!

U21 Boys Singles 8進4   CHEN Feng ^ SIN    3 : 4    LI Hon Ming HKG

好波, 入左4強

引用:
原帖由 朱世赫 於 2014-5-23 13:53 發表

仲有一個就快到佢

引用:
原帖由 tsomlay 於 2014-5-23 13:48 發表

Mak King Ho 1-3 Liu Tengteng
好勁,不過系 NZ
如果按照你的邏輯,不是NZ, 是大陸,因為Liu Tengteng 是大陸的人才。我現在真是覺得很混亂。

引用:
原帖由 朱世赫 於 2014-5-23 13:53 發表

仲有一個就快到佢
重未時辰到, 佢再晉多一級

引用:
原帖由 tszchun 於 2014-5-23 14:08 發表

如果按照你的邏輯,不是NZ, 是大陸,因為Liu Tengteng 是大陸的人才。我現在真是覺得很混亂。
Liu Tengteng岩岩係 8進4輸左啦, 所以可能有人會好快轉返口, 叫返佢做大陸既人, 而唔係NZ

CHEW Zhe Yu Clarence SIN 都比人炒0:4, 係8進4輸左, 所以係咁多討論過既人當中, 只係得香港既入到4強

引用:
原帖由 阿舜 於 2014-5-23 14:05 發表
U21 Boys Singles 8進4   CHEN Feng ^ SIN    3 : 4    LI Hon Ming HKG

好波, 入左4強
對tengteng liu 佢 多數輸

引用:
原帖由 tsomlay 於 2014-5-23 14:05 發表

莫非你笑係恭喜佢可以8晉4?

引用:
原帖由 tsomlay 於 2014-5-23 14:13 發表

對tengteng liu 佢 多數輸
tengteng liu都輸左, 重點對?
同埋tengteng liu其實係大陸定係NZ?

引用:
原帖由 阿舜 於 2014-5-23 14:11 發表

Liu Tengteng岩岩係 8進4輸左啦, 所以可能有人會好快轉返口, 叫返佢做大陸既人, 而唔係NZ

CHEW Zhe Yu Clarence SIN 都比人炒0:4, 係8進4輸左, 所以係咁多討論過既人當中, 只係得香港既入到4強
LiuTengTeng 對sakai asuaka 輸好正常 根本唔同級數
ITTF World Tour, Philippines Open (Challenge)
Round of 32
Men's Singles
17:45 16/5/2014 HO Kwan Kit HKG

vs
SAKAI Asuka JPN
13-11, 6-11, 11-7, 11-7,8-11,12-10, -  4-2
HO Kwan Kit

ITTF World Tour, Spanish Open (Major)
Quarter Final
U21 Boys Singles
10:45 5/4/2014 SAKAI Asuka JPN
LAM Siu Hang HKG
11-9, 12-10, 11-13, 13-15,11-8,7-11, 9-11  3-4
LAM Siu Hang

39     LI Hon Ming HKG        
12:45 - 6/12/2013     Table 10         H H   4-2: LI Hon Ming   
  5-11,11-8,8-11,11-9,11-3,11-5,-   
40      SAKAI Asuka JPN        

半年內香港本地u183子輪住食

引用:
原帖由 阿舜 於 2014-5-23 14:11 發表

2個輸日本仔,你認為香港 u21 可以贏到日本仔咩?

其實呢度係香港既乒乓討論區, 所以大部份都係以支持香港為主

其他人一齊討論當然無問題, 大大聲支持自己國家都無問題

但如果支拎既方式係以踏低其他人為主, 係香港人做主場既討論區又要踏低香港人, 又要輸打嬴要, 我都唔知重係唔係討論

引用:
原帖由 tsomlay 於 2014-5-23 14:21 發表

3個u18(Lam, Ho,Li)
半年內對日本sakai asuka 既勝率係100%

引用:
原帖由 tsomlay 於 2014-5-23 14:21 發表

yoman兄都已經指出左, 香港對住SAKAI Asuka既勝率係100%

當然, 都要睇臨場發揮啦, 唔係話嬴過一次, 就永遠都會嬴

引用:
原帖由 阿舜 於 2014-5-23 14:22 發表
其實呢度係香港既乒乓討論區, 所以大部份都係以支持香港為主

其他人一齊討論當然無問題, 大大聲支持自己國家都無問題

但如果支拎既方式係以踏低其他人為主, 係香港人做主場既討論區又要踏低香港人, 又要輸打嬴 ...
踏低其他人為主無問題
成日用false data就有問題
笑大人個口

引用:
原帖由 阿舜 於 2014-5-23 14:15 發表

tengteng liu都輸左, 重點對?
同埋tengteng liu其實係大陸定係NZ?
有人之前話香港呢班同teng teng liu 水平一樣。但根本唔夠人打。

引用:

你又看其他的勝負。 我不否認日本仔佔上風,但香港是有勝算的。可能你不支持香港球員,但不可以說香港球員沒機會贏。

引用:
原帖由 tsomlay 於 2014-5-23 14:25 發表

有人之前話香港呢班同teng teng liu 水平一樣。但根本唔夠人打。
以你獨特既邏輯, 香港三子嬴sakai asuka係100%, 而sakai asuka又嬴teng teng liu, 咁係唔係應該香港三子嬴teng teng liu呢?

有人話香港呢班同teng teng liu 水平一樣, 可能只係俾下面你

引用:
原帖由 阿舜 於 2014-5-23 14:24 發表

yoman兄都已經指出左, 香港對住SAKAI Asuka既勝率係100%

當然, 都要睇臨場發揮啦, 唔係話嬴過一次, 就永遠都會嬴
可能我錯呢
人地系nzl 既中國人輸姐
可能本土nzl人贏呢
我地既U21 外援都贏唔到sakai 架
因為我地u21 得本土球員

引用:
原帖由 tszchun 於 2014-5-23 14:27 發表

你又看其他的勝負。 我不否認日本仔佔上風,但香港是有勝算的。可能你不支持香港球員,但不可以說香港球員沒機會贏。
所以我先話以踏低其他人來支持本國, 變左唔係討論

如果有人係NZ既討論區不停踏NZ既球員來支持自己國家, 我諗好快就會比人BAN

發新話題