發新話題

2014澳洲悉尼公開賽

引用:
原帖由 tsomlay 於 2014-5-21 02:15 發表

係,我aust ,melbourne, 開始打波。
Melbourne多高手,正

引用:
原帖由 tsomlay 於 2014-5-21 02:19 發表

即係佢當年香港甲组排名頭16名?
聽聞應該係話甲組比賽入過前16,之後上左大陸練波.

你在AUS見到佢,可以問下佢

之前同鄧,townsend,hu都交過手,感覺後兩者啲波更高,townsend嘅手感波更加係一流
天下武功, 無堅不破, 唯快不破

男單資格賽-第一輪

孔嘉德 林兆恆 李漢銘 麥景皓 獲勝
關文皓 落敗

引用:
原帖由 F1Hunter 於 2014-5-21 08:17 發表
之前同鄧,townsend,hu都交過手,感覺後兩者啲波更高,townsend嘅手感波更加係一流
robbie frank, david powell, kyle davis, simon gerada, trent carter 都
高過佢。

引用:
原帖由 tsomlay 於 21/5/2014 14:06 發表

robbie frank, david powell, kyle davis, simon gerada, trent carter 都
高過佢。
kyle davis都打過,但感覺無kane townsend咁難打,但你啱,都係高過鄧

引用:
原帖由 F1Hunter 於 2014-5-21 14:17 發表

kyle davis都打過,但感覺無kane townsend咁難打,但你啱,都係高過鄧
印度仔 shibaji datta 有無打過.?

無呀,我係sydney唔係melbourne,好似大多數高手都係melbourne, 我以上所講打過嘅主要都係大運會度打

引用:
原帖由 F1Hunter 於 2014-5-21 14:34 發表
無呀,我係sydney唔係melbourne,好似大多數高手都係melbourne, 我以上所講打過嘅主要都係大運會度打
I see. NSW 都有幾個高手。

U21男單資格賽-第一輪

林兆恆 李漢銘 麥景皓 獲勝
孔嘉德 2-3 落敗

男單資格賽-第二輪

林兆恆 李漢銘 麥景皓 兩連勝
孔嘉德 1勝1負
關文皓 兩連敗

第一天的賽事完畢

引用:
原帖由 tszchun 於 2014-5-21 17:05 發表
林兆恆 李漢銘 麥景皓 兩連勝
孔嘉德 1勝1負
關文皓 兩連敗
你又话港隊會全勝?

回復 32# 的帖子

判斷錯誤
關文皓 連續輸了三局11-9

引用:
原帖由 tszchun 於 2014-5-21 17:15 發表
判斷錯誤
關文皓 連續輸了三局11-9
david powell 4: kwan man ho 0

回復 34# 的帖子

係ge...................

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 tszchun 於 2014-5-21 14:52 發表
林兆恆 李漢銘 麥景皓 獲勝
孔嘉德 2-3 落敗
輸 2: 3 已經 好好, Tengteng Liu 好勁。

回復 36# 的帖子

香港仲勁

引用:
原帖由 tszchun 於 2014-5-21 19:20 發表
香港仲勁

引用:
原帖由 tszchun 於 2014-5-21 19:20 發表
香港仲勁
wong chun ting 對 tengteng liu 都唔一定 win 啦。

引用:
香港仲勁
philip xiao (NZ) has just beaten clarence chew ( who beat wong chung ting a few weeks ago in tokyo  )
So how is Hong Kong better than New Zealand?

發新話題