發新話題

何鈞杰取得冠軍

Very good. 好波

香港乒乓球水準都算係咁喇,努力,繼續爭取更佳成績

引用:
原帖由 rickyy 於 2014-5-19 01:06 發表
一個有波有品的球員.細佬請他賜教,他不但不嫌棄,打完五局三勝,還問要不要打七局四勝,打完仲細心講解細佬的強弱點,要注意的細節,咁有波品的高手,實在少見,他可取得冠軍,真是實至名歸!!!
                            ...
這便是家教,有品的教練便能教出有品的學生
佢教練好似是退隱歌手黃偉文,講錯應是 黃旭潮!! 係出雅健,其实同我同一個球會,點解我會咁屎!
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2014-5-19 11:26 發表

這便是家教,有品的教練便能教出有品的學生
佢教練好似是退隱歌手黃偉文,講錯應是 黃旭潮!! 係出雅健,其实同我同一個球會,點解我會咁屎!
冇跟大陸教練都咁勁,

請問何鈞傑,黃鎮廷,兩位是否都是青年軍産品???

唔係話佢返左大陸練左幾年咩? 老實講, 係香港o的球手好波o的, 就覺得自己好勁, 好串o者, 當你係大陸練波......, 點敢覺得自己勁?

congratulations。
他很有教養。good.
Bty innerforce 兩面反膠

大陸産品

大陸即是深圳球館.....???

謙虛使人進步,驕傲使人退步。
真是金石良言

都係贏在心態,在比賽中沒有怯場,能夠打出平時練波八成水準
以上,多數都夠贏,賢仔就係好享受比賽時的心情,遇強趆強。
往往能打出超水準,成日都夠膽係局尾起板埋齋。

勁恭喜恭喜

支持  香港球手
針灸博士研究生(國務院博士一等獎獲得者)
香港註冊,中國註冊醫生(中西醫結合)
香港地址:九龍奧運站博文街32號福群商場29D地舖 (週一至六 早上11:30- 晚上7:00)
香港電話 : 6762 4912 (請先預約)

可以贏倒前國家一隊,正手打粒仔嘅詹健,實在不容易!

good share

good!

引用:
原帖由 金擇魚 於 2014-5-19 00:03 發表
佢咁勁,唔知邊個係佢啟蒙教練?
好似系wong yuk chiu

引用:
原帖由 回憶從前~~安 於 2014-5-22 19:10 發表

好似系wong yuk chiu
應該唔係肥沃黃.

發新話題