發新話題

【百靈鳥球局】7月22日 (星期二) 6:00-9:00pm 單挑戰大師同巨龍

頭先打比樓主收風睇o下邊個來,點知條死佬“懶"神秘吾講.....................XZY#$%^8ZX

引用:
原帖由 小乒 於 2008-7-22 13:32 發表
我都想來跟d高手學下野, ok ???
喂你地找人答下黃師父 (小乒) 今晚有無位 la....... 我 d 街坊來架.....好好招呼他
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-22 14:00 發表

喂你地找人答下黃師父 (小乒) 今晚有無位 la....... 我 d 街坊來架.....好好招呼他
big C to answer!

引用:
原帖由 off+ 於 2008-7-22 13:48 發表
頭先打比樓主收風睇o下邊個來,點知條死佬“懶"神秘吾講.....................XZY#$%^8ZX
xyz!@#$%^&*()_+

引用:
原帖由 jlamlam 於 2008-7-22 14:07 發表 big C to answer!
Yes!大C先知quota.

as far as i know, old cake will also come tonight

你地搵人打比大C啦!
無記錯的話,星期二係有4個位

引用:
原帖由 小乒 於 22-7-2008 01:32 PM 發表
我都想來跟d高手學下野, ok ???
應該無問題!
我無記錯星期二係有4個位!
1.OLD-CAKE
2.加菲狗的朋友
3.小乒
4.留左比貓兄

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 22-7-2008 02:00 PM 發表

你D街坊,我地實會好好咁招呼佢

tks very much. 今晚見.

引用:
原帖由 小乒 於 2008-7-22 15:31 發表
tks very much. 今晚見.
See you tonight my friend!!!!!!!!!!!!!!!

我唔打...隻手發炎, 醫生叫我暫時唔好打波住
香港乒乓網

小乒同你地一定啱玩, 他應該比晶 gor 還大小小....不過如果你地以為他好蝦, 你們便錯.
將軍澳係無水魚 GA,.....只有衰貓
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-22 15:43 發表 我唔打...隻手發炎, 醫生叫我暫時唔好打波住
發炎!?邊到?

小乒唔該幫我 ko 巨龍.....上次我差 D 食 Egg
香港乒乓網

我週日在乒高 由六點打到 12點, 未停過, 仲全程打進攻乒乓
香港乒乓網

引用:
原帖由 off+ 於 2008-7-22 15:44 發表
發炎!?邊到?

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-22 15:46 發表 我週日在乒高 由六點打到 12點, 未停過, 仲全程打進攻乒乓
打6粒鐘!?佩服!

我 25 碎 ma
香港乒乓網

同 44_66 打了兩 set 打足5塲
廠長打了兩 set 打足塲
carmen 打了兩 set  又打足5場

仲有昇鵬
2 人
超 gor
jlamlam