發新話題

【九龍區月賽】: 7月27日 (星期日) 4:00-8:00pm 官涌運動場

獎品方面呢@@

A 組
1)明天
2) skywalker
3) moneytom
4) bond

B 組
5) 44_66
6) Goku
7) Nelson
8) logtincom

分兩組, 單循環四出2 . 然后首對次
不收錢, 但沒有奬品, 只有加 hkttf 積分
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

明白...
本帖最近評分記錄
  • (=^x^=) +100 義工奬勵 2008-7-27 13:56

打完后你公布名次, 我會加分. 謝謝
香港乒乓網

tks
香港乒乓網

ok~...
我抄低名單先

加油!

剛奪戊組八強席位的 44_66 想必定成為是次比賽大熱.

賽果

A組分組賽:
         明天  0:3  skywalker
moneytom  3:0  bond
         明天  1:3  moneytom
skywalker   3:0  bond
         明天  3:2  bond
skywalker   0:3  moneytom

B組分組賽:
     44_66  3:1  Nelson
     44_66  3:0  logtincom
logtincom  2:3  Nelson

下線四強:
由於B組沒有小組第四名,故明天自動進入下線決賽。
bond  3:1  logtincom

上線四強:
moneytom  3:1  Nelson
skywalker   1:3  44_66

下線季軍:
logtincom

上線季軍戰:
Nelson  2:3  skywalker

下線決賽:
明天  3:2  bond

上線決賽:
moneytom  3:2  44_66

註1:Goku缺席,取消資格。
註2:乒乓之啊龍補上後未久亦宣佈棄權。
註3:經所有人同意,所有賽事進行5局3勝。

係咪上線得獎者先有獎?

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-27 23:08 發表

money tom 好硬淨 .... moon moon
可以o趙低我們的 46 定當十分硬淨 ,不過我相信假以時日你一定可以羸番的. 唔知我有冇機會受死吓呢?

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-27 23:22 發表

moon moon call 許黎 我地工廠 比我地輪 好冇
攑腳贊成!

都好wo

logtincom 做得好好. 謝謝你
香港乒乓網

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-27 23:22 發表

moon moon call 許黎 我地工廠 比我地輪 好冇
haha 今日同你打完,我己經去左九公比你地廠友輪啦 hehe

誇獎誇獎...

邉個第一??

引用:
原帖由 moneytom 於 2008-7-28 00:05 發表

haha 今日同你打完,我己經去左九公比你地廠友輪啦 hehe
Moneytom 昨午大陸練波後大勇,險些比許掃廠。

發新話題
最近訪問的版塊