29 12
發新話題

好悶,又係中國攞

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

好悶,又係中國攞

其他對手簡直冇得揮,中國隊一隻手指尾就已經捽死佢地,中國長城打不死。

香港打輸又唔滿意,中國打羸又唔高興,Ching給人感覺都幾高要求啊,不如睇友誼賽啦,可能會好睇啲
紅雙喜DM SP500 SIGMA2 EURO 天弓5
nittaku 玻璃鳥  omg4 pro  rastant
木結他 m1jp R7
紅羽鳥 omg4 euro R7

引用:
原帖由 Georgett 於 2014-5-5 07:19 PM 發表
其他對手簡直冇得揮,中國隊一隻手指尾就已經捽死佢地,中國長城打不死。
都唔係呀,大滿贯張繼科都輸左波啦!

香港攞好冇?
奧查洛夫都爆左張繼科啦,
已經有交代
"本人性格平易近人~沒有開罪每一位波友~
打乒乓球只是為了興趣~強健身體~
不是渴望什麼成績~亦不奢望要追求更深層次!
打乒乓球最終目的是開心!打什麼膠/板,這是我決擇~
亦希望我好朋友尊重本人意願!
人到中年~想攀上高峰~談何容易?
都是這句:快樂人生,快樂乒乓!"
(乒乓潮文>濃縮版<)

香港攞當然好啦。

我反而想睇吓中國隊輸波,雖然我鐘意王皓。

奧恰已經好有交代嫁喇,仲想點??
熹仔

姐係劉國樑, 王皓同 許昕出場
會刺激d  lol

男女子世界排名頭四都係中國隊,打團體點有得輸
Guide for happiness:  
1.Free your heart from hate.  2.Free your mind from worry,
3. live simple, 4. give more, 5. expect less

引用:
原帖由 [i ]old-cake 於 2014-5-5 23:16 發表
男女子世界排名頭四都係中國隊,打團體點有得輸
第四係奧查

雀得乒乓已是中國新工業, 不敢輸
<-->
.

引用:
原帖由 JJJJJ 於 2014-5-6 00:08 發表

第四係奧查
係喎最近科斗跌左落第五,奧查升左上第䍏,
咁好啱logic喎,世界排名第一第二win哂,世界排名第五的科斗輸左比第四的奧查,你都吾好話的統計數據無用
Guide for happiness:  
1.Free your heart from hate.  2.Free your mind from worry,
3. live simple, 4. give more, 5. expect less

其實我都想中國隊會間中輸一下! 希望德國隊快d出多一至兩個可以威脅到中國球手的球員就好了。

水谷隼都好勁架,今次比賽見佢身型FIT左,應該狂操。

贏就肯定,中國隊背後有幾多人做support,科研,教練,陪練…今次男隊贏3:1等如輸左一半。

引用:
原帖由 johnny1996 於 2014-5-6 10:54 發表
贏就肯定,中國隊背後有幾多人做support,科研,教練,陪練…今次男隊贏3:1等如輸左一半。
YES,已經輸咗.

中国隊厲害之處在於整体实力橫强,一個隊員唔掂,另外兩個都夠殺。

除非歐洲球員的身價及波粮,
可去到朗尼,活士的水位.
否則中國有排獨大.

獨孤求敗, 男子仲有機爆一個半個, 女子既機會幾乎係零

29 12
發新話題