發新話題

test

出貓仔~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 cgwc 於 2014-5-9 21:33 發表

台灣莊的一家人用了n個億起一個像歌和老街般的乒乓球連住宿的体育館,乒總能有多大決心仿效或更好方法提高男子水平?
傻豬黎~~~~~香港有得當兵先算啦@@@@~~

青見人 版主

86# 大 中 小 發表於 2014-5-9 22:47  只看該作者 引用:
原帖由 cgwc 於 2014-5-9 21:33 發表

台灣莊的一家人用了n個億起一個像歌和老街般的乒乓球連住宿的体育館,乒總能有多大決心仿效或更好方法提高男子水平? 火炭咪有一座囉!

入去挑機~~~~~~~~~~~~~~~~~ 羸左台錢 教練錢 免費~~~~~

其實如果本地球員輸我地絕對唔會責怪

呢點就係重點,既然唔仲意成績,咁根本唔駛搵外援,比晒,林,孔,黃,謝,趙去打就得啦,話之佢降唔降級.香港體操係咁.手球都係咁,排球又係咁, 仲有人玩緊.雖然唔係精英項目. 大家接受就得. 其實最大影響既,係現在做全職既教練而已, 佢地覺得無問題,其實無咩所謂.

羽毛球.....真係幾好笑,其實係羽毛球抄乒乓球請國援,羽毛球黑妹後,其實都唔係好多人上到呢個水準.佢地好在有雙打,羽毛球雙打係好重要, 乒乓球雙打越來越唔重要.

引用:
原帖由 tomcat 於 2014-5-26 23:51 發表
你又知唔知宜家香港隊既外援完全無番過黎練波都可以出糧

http://www.hktta.org.hk/hkteam/hksi/ETG_13-14_Criteria_1.pdf

今你知點解要報捱佢地.
以賽代練喔~~~~~傻豬~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 tszchun 於 2014-5-26 21:35 發表

我覺得杜凱琹很有潛力;還很年輕,進步的空間還有很多。的確很多時候都被對手看透了。不知道今年還會不會去上海參加世青賽,試圖再次在單打拿獎牌?

發新話題