發新話題

[藍田善樂球局] 5月3日(六)2-6pm (3~5張檯) 藍田(南)體育館

[藍田善樂球局] 5月3日(六)2-6pm (3~5張檯) 藍田(南)體育館

主辦單位 : 善樂佳乒   (藍田球局 己經改名 善樂佳乒)

地點:
壁1,4,5 (2-3pm)
壁1,2,3,4,5 (3-4pm)
壁1,2,3,5 (4-5pm)
壁2,3,5,6 (5-6pm)
費用: $25 有三星波供應 (小於一日通知, 退出仍需付費)
打法: 任打三小時, 3局兩上兩落,唔計分, 可以練習15分鐘.
報名: 留言, 首次報名請PM電話, 逢星期日開始在hkttf報名
=================================================
參加者:
1. mym
2. pingpongleung
3. yeung~
4. ricky
5. kit88
6. john
7. jeff
8. aman
9. wah
10.亜孔
11.rosa
12.劉炳炳
13.小肥
14.min
15.snowy
16.ivanKU
17.nobody
-------------------------------------------------
後備:
R1.
R2.
================================================
留言報名後, 請點擊下面個公仔

仲有三個位

請問我可參加5月3日(星期六)下午的乒乓球嗎?
chan

歡迎
歡迎不同的朋友參加, 其實我地球局放係e度, 目的都係咁姐
引用:
原帖由 snowy 於 2014-5-1 18:13 發表
請問我可參加5月3日(星期六)下午的乒乓球嗎?

好呀,一起練波一起同不同的朋友學習
chan

好............
引用:
原帖由 snowy 於 2014-5-1 22:29 發表
好呀,一起練波一起同不同的朋友學習

仲有兩個位

I join it...Thx

welcome
引用:
原帖由 ivanKU 於 2014-5-2 19:45 發表
I join it...Thx

join thanks

Glad to see you again , nobody
引用:
原帖由 nobody 於 2014-5-2 22:38 發表
join thanks

發新話題