發新話題

【意見咨詢】: 深圳練波

本主題由 (=^x^=) 於 2017-1-3 07:18 下沉

【意見咨詢】: 深圳練波

我想定期上深圳練波,每次打2個鐘左右
咁我想問咩球館同咩教練係質素好ge呢???
另外想各巴打講一講個費用(包括車費,台費同教練費等等)麻煩晒liness" />
可pm

友傳唔錯

回復 1# 的帖子

前鳳凰球館,現被人收購,改名為大鳳凰,教練及球館質素極高,教練大概人仔80元,檯鐘大概人仔20元素(細檯)

你都係唔聽你阿SIR講,HA

引用:
原帖由 carfielddog 於 2008-7-20 20:06 發表
前鳳凰球館,現被人收購,改名為大鳳凰,教練及球館質素極高,教練大概人仔80元,檯鐘大概人仔20元素(細檯)
呢個本是不俗, 可惜加完再加, 港捧場客極多, 若果太捧場會令高價格不下調(比外面貴了, 要想想乒乓是民間娛樂, 不是豪華玩樂)... ... 一年前80元價格係最高價, 希望不會現時教練的平均價!

註: 有班前幾個月才在深圳供樓人仕做咗樓蟹, 新的口岸物業割價平租頂月供(人仔滙價恆常的升他們沒有預計), 累老深樓市/租市下調, 呎個場仲咁貴(需要枱價合理, 但教練費貴)豈不是搵笨七?!

引用:
原帖由 UC101 於 2008-7-22 20:25 發表
你都係唔聽你阿SIR講,HA
此始都係上面質素好!!!
如果你得,一齊上la!!!

引用:
原帖由 乒之仁 於 2008-7-20 22:45 發表
友傳唔錯
乒之仁,你上開友傳,,可唔可以講d教練費同台費俾我聽聽呢?
thz

我想上實利和
唔知各巴打意下如何

實利和也不便宜.
台費 $35/hr  
熟客 (經常打)$28/hr

引用:
原帖由 water_soldier 於 2008-7-23 09:26 發表
實利和也不便宜.
台費 $35/hr  
熟客 (經常打)$28/hr
你真係熟曬路喎....

上面而家乜都貴!! 話八十, 折返港紙都一舊啦!! 真係好肉赤!!

噚日上波皇打左個半鐘(有個新既女教練好得!!!), 再massage三個鐘. 都洗左五舊水!!! 嘩!! 未計車錢!!

上去練波費用(人仔)大概係:
車費: 來回 80 - 100(港紙 - 睇下你住邊區!)
教練: 80 - 100 / hr (70既, 不如搵我陪你打好過!)
檯鐘: 25 - 50 / hr (會員制, 熟客制, 或公司比面制)
飲食: 平50 /人 (最基本的一餐飯加兩支飲品)
          貴 150 - 200 /人

回復 11# 的帖子

I will become 深圳精 soon.

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-23 10:04 發表
上面而家乜都貴!! 話八十, 折返港紙都一舊啦!! 真係好肉赤!!

噚日上波皇打左個半鐘(有個新既女教練好得!!!), 再massage三個鐘. 都洗左五舊水!!! 嘩!! 未計車錢!!

車費: 來回 80 -  ...
汝身為人力資源部經理, 呢個少數目喇!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-23 13:34 發表

請問好得的女教練叫乜名...幾多歲....?

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-23 13:34 發表

波路好得

實利和都咁貴...
咁邊間又抵,d教練又得架
可唔可以介紹一d教練俾我知知呢

cheung sir 國家二隊

發新話題