發新話題

徵求拉波球友練波

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動

徵求拉波球友練波

小弟打橫板反手長膠削球,想找球友練波,我削你拉。
如果唔想練你拉我削,亦可練对拉或推擋

時間 : 平日晚上 7-10 pm
地點 : 荃灣或大窩口 (租場費用平分)

如有興趣的球友,可 pm 聯絡

比賽從不介意勝敗,友誼第一,只求開心

welcome to pm me

引用:
原帖由 tsomlay 於 8/4/2014 14:47 發表
welcome to pm me
Have pm you, thanks!

粒仔得唔得,平日晚荃灣。

引用:
原帖由 victoryip 於 8/4/2014 15:39 發表
ok

可否 pm 電話聯絡?

可致電92328818給我,謝謝!

引用:
原帖由 victoryip 於 8/4/2014 15:52 發表
可致電92328818給我,謝謝!
ok, thanks!

今晚得唔得呀?

引用:
原帖由 悠閒一族 於 8/4/2014 17:05 發表
今晚得唔得呀?
師兄,sorry!今晚有事,下次再約好嗎?

62866046 CALL 我再針針^_^

引用:
原帖由 馬琳 於 16/4/2014 01:29 發表
62866046 CALL 我再針針^_^
Have whatsapp you, thanks!

打到腳仔都軟埋

Please whatsapp me 98725840(Ryan)

引用:
原帖由 ryanma 於 3/5/2014 22:53 發表
Please whatsapp me 98725840(Ryan)
Have whatsapp you, thanks!

吾洗講究拉對角的話 我可以牙 但我未同過長膠人士打波 可能要花DD時間適應 你介吾介意? 66435042 (Keith Chan, please whatsapp me)

引用:
原帖由 13000136 於 4/5/2014 23:46 發表
吾洗講究拉對角的話 我可以牙 但我未同過長膠人士打波 可能要花DD時間適應 你介吾介意? 66435042 (Keith Chan, please whatsapp me)
Have whatsapp you, please check, thanks!

引用:
原帖由 victoryip 於 8/4/2014 15:39 發表
please check pm, thanks.

please pm me

引用:
原帖由 alexleung1710 於 3/6/2014 00:47 發表
please pm me
Have pm you, please check, thanks!

如想練新波40+的球友, please PM.......

發新話題