32 12
發新話題

【百靈鳥球局】7月17日 乒之館 要得大師批準!!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-17 16:28 發表

點解呀,仲打算比你沖爆
我就係驚比你沖爆

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-17 16:28 發表

點解呀,仲打算比你沖爆
如果陳杰黎(唔知我有無聽錯, 佢好似話今晚上黎, 再打多鑊) 麻煩講聲唔好意思!!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-17 17:25 發表

咁咪仲好,係比賽前,你可以練下比人爆,咁落到場,
對手無我咁爆,你咪可以檔反去
你咁樣講, 我都係黎唔到架!!!! 唉!!!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-18 10:04 發表

46兄講得無錯,套戲真係好好睇,
完全值回票價
我又真係唔係好有興趣睇呢類戲wor!!!

引用:
原帖由 off+ 於 2008-7-18 11:36 發表
你咪將自己D愛好加諸人地身上啦!
off+ 兄你真係好有見地. 瑋仔根本就係你種人. 唔係又點會成日話要嚮爆人....嘩!!! 變態!!

我鍾意睇迪迪尼既戲!!!

引用:
原帖由 off+ 於 2008-7-18 13:36 發表
水手裝
水著裝或者係AV 版!!!

引用:
原帖由 off+ 於 2008-7-18 13:45 發表
你睇佢都知鐘意跳皮女學生!
呢D咪就係外表斯文, 內裡..............

或者更貼切既, 用.......斯文 x 類!!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-18 14:14 發表
你地兩個係度"一唱一和"
我一講美少女戰士,你地又AV又水手服
你地諗太多啦
請諗得正面D
正面咪就係你諗埋D唔知咩野囉!! wakakakaaa!!

就係你最鍾意既野. 我地只要望一望你個樣, 就知道你既喜好啦!!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-18 14:32 發表
我又吾驚o牙!我行得正,企得正!

不如講出來分享下是否咁正
就係行得正, 企得正先至死!!! 邊有男人會咁既. 梗係有D不可告人既秘密........

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-18 14:42 發表

其實我又真是唔知, 因為我根本唔知你的全名......而家知 la.
仲有我果組又無人是甲組......但你有甲組的食力 ( 我講個樣 )
邊有得咁計! 你果日夠嚮80了贏左個甲組啦!

引用:
原帖由 off+ 於 2008-7-18 14:57 發表
警惡懲奸,衛護世界和平算吾算?
為害人間, 破壞地球生態平衡咋掛......

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-18 14:46 發表

防兄,終於幫返我一次啦
我一向都無性格嫁啦!! 左左右右無立場. 嚮呢個球圈有立場好大鑊!!!

而且, 我真係覺得無男人係可以行得正, 企得正!!

一定會有小小野對唔住身邊既女人既....wakakakaaaaa

我都成日半夜三更起身睇曼聯同埋飲啤啤啦!

32 12
發新話題
最近訪問的版塊