32 12
發新話題

【百靈鳥球局】7月17日 乒之館 要得大師批準!!

【百靈鳥球局】7月17日 乒之館 要得大師批準!!

(星期四) 6pm to 9pm

百靈鳥越黎越多高手, 大C吸引力非同凡響!!!!

杰爺星味, 球品, 球技一樣甲級!!!!

巨龍依然係巨龍....打不死小神童!!!!

瑋仔仍然靠個樣搵食就殺盡不少少男少女!!!!

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-7-16 09:59 發表

百靈鳥越黎越多高手, 大C吸引力非同凡響!!!!

杰爺星味, 球品, 球技一樣甲級!!!!

巨龍依然係巨龍....打不死小神童!!!!

瑋仔仍然靠個樣搵食就殺盡不少少男少女!!!!

加埋防守王乒壇(吹水)實力份子, 邊個 ...
第一次聽人講, 吹水都有食力份子!! 多謝比面!!

[quote]原帖由 一燈大師 於 2008-7-16 10:10 發表
多謝吹捧 , 睇怕都要 set quota , 如果唔係會迫爆四張

引用:
原帖由 off+ 於 2008-7-16 10:45 發表
你都去咁邊個主持大局(睇場)!?
咁我去睇波好過囉(工聯會)!!! wakakakaaaa

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-16 11:06 發表

你去來做咩?
你都無分打
咁80了,邊個找數
可能大C拉隊(百靈鳥)去撐兄弟場呢?!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-16 11:15 發表

咁就真係要買定 花生同啤啤 喇 .... 咁樣睇波先夠 FEEL 架
你不如上80了好過啦!!! 你隻腳好返D未呀!?

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-16 11:53 發表

照左 4 張片 ... 醫生睇過話 d 骨冇事 ( 安樂哂 ) , 許比左d 止痛藥呀 , 胃藥呀 , 按摩膏 ,... 不過我都冇用過 .... 因為今日都好番好多喇 .... 反而尋日去左 屈神屎 買左對 爽健 果d 吸震鞋墊 .... 試箸過真係好 ...
咁你係屬於腳爭, 定係我噚話果個arch位!! 如果係純腳爭, 我幫唔到你.

隻消炎藥應該係要夾胃藥一次過食. 無乜side effect, 不過要飽肚食.
搽膏黎計, 我都覺得無用!!!

回復 25# 的帖子

有無聽過足病診療!!!??

可以去試, 因為你自己去買鞋墊未必適合你自己隻腳, 開頭可能好似好舒服, 但若果係唔o岩的話, 可能仲衰.

睇足病診療, 會幫你整隻適合你腳形既鞋墊. 咁先至係長遠.

我可以話你知, 呢個係長期鬥爭!!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-16 12:46 發表

其實 我已經 決心 戒 dum地 喇 ,.. 我諗呢個先係長遠 既 辨法 , 如果 真係吾掂檔 , 我諗會搵個保險傾一傾 , 睇下點樣搞搞許 ..... 謝謝 王醫師 指點 ..( 証明我真係冇問錯人   )
咁你呢期游水囉! 咁就無咁易拉傷啦!!

回復 35# 的帖子

介dum地係你必要做既野, 適合既治療減低惡化既風險!

回復 37# 的帖子

咁大鑊!! 我咪無得 "布仇!"

引用:
原帖由 off+ 於 2008-7-16 16:04 發表
來日方長
我驚無呢個機會, 占占已經勁到我無法贏佢啦! 而家我仲有少少機會, 過多一期, 佢一定升級, 我呢隻蝦兵蟹將, 挑唔到佢啦!

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-7-16 17:27 發表

防守王講左我句對白 : 其實我都想同占占打..不過見佢上次打老虎之後, 我深知 "占占已經勁到我無法贏佢啦!" 落酊場一定俾佢渣流灘都打死..哈~~哈
占占公開賽事, 起碼八強....

引用:
原帖由 moneytom 於 2008-7-17 00:06 發表
can i join tmr??
如題, 要得大C批準呀!!

引用:
原帖由 moneytom 於 2008-7-17 00:16 發表
then how to get his permission??
呢個我真係唔知. 我平時都係等佢答!!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-17 08:28 發表
應該無問題,因為今日人可能比較少,
off+同jlamlam都唔來
你係咪都打工聯會....??? 因為我突然諗起有個會開. 有責任要開但又想黎同你打......

之前決定左黎. 不過自己無記性....

睇下推唔推到先!?!?

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-17 09:46 發表

我7月尾先打,所以我今晚都會到,
做緊要野要緊,打波事小,
加上今晚我都去唔到食飯,
我打完波就去睇蝙蝠俠 – 黑夜之神
我都係打完返歸.....只要我下午前寫好份案, 交比人幫我present就得.
又想去開會(因為上一次會議已比人擺左我上檯要負責野!! 今次唔去, 隨時再擺多鑊)
但另一方面, 今又手痕!!!

引用:
原帖由 off+ 於 2008-7-17 10:14 發表
咁工作緊要啦,果D暗藏殺機我地打波明刀明槍死o左有仇報。果D死o左都吾知乜事!
我都唔係話工作. 係出面既野黎...哈哈!!!
不過仲緊要過份工!!!

努力寫案中...............................................

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-17 10:20 發表

你咁大聲講出來,做出面的野怕唔怕
出面果份係義工. 合法.............

今晚去不到了!!!!

32 12
發新話題
最近訪問的版塊