26 12
發新話題

【百靈鳥球局】7月17日 乒之館 要得大師批準!!

引用:
原帖由 off+ 於 16-7-2008 09:58 AM 發表
星期四吾上得去o牙!
你又走去邊度滾

引用:
原帖由 一燈大師 於 16-7-2008 10:24 AM 發表

我都去.....同你一齊.....滾
你去來做咩?
你都無分打
咁80了,邊個找數

46兄,我係你就斬左佢,一了百了,唔洗煩

應該無問題,因為今日人可能比較少,
off+同jlamlam都唔來

引用:
原帖由 防守王 於 17-7-2008 09:26 AM 發表

你係咪都打工聯會....??? 因為我突然諗起有個會開. 有責任要開但又想黎同你打......

之前決定左黎. 不過自己無記性....

睇下推唔推到先!?!?
我7月尾先打,所以我今晚都會到,
做緊要野要緊,打波事小,
加上今晚我都去唔到食飯,
我打完波就去睇蝙蝠俠 – 黑夜之神

引用:
原帖由 off+ 於 17-7-2008 10:06 AM 發表
Thanks! 要睇好多因數如自己狀態,場地滑吾滑,張檯彈吾彈...........如果幾樣中晒加上自己狀態吾好仲要對邪膠...........咁你話點打!?
全部都係心理作用

引用:
原帖由 44_66 於 17-7-2008 10:17 AM 發表

我估 盜墓迷城 可能會好睇 d ,

呢套可能 文戲會多 d ,多了顛覆說教 , 因為要講述小丑既心理失常 .... 同埋有心理預備 會有小小醜化香港 ... 「 戲 中 香 港 是 個 用 錢 就 能 做 任 何 事 的 城 市 。 」
呢套我都一定會去睇

引用:
原帖由 防守王 於 17-7-2008 10:16 AM 發表

我都唔係話工作. 係出面既野黎...哈哈!!!
不過仲緊要過份工!!!

努力寫案中...............................................
你咁大聲講出來,做出面的野怕唔怕

46兄,你有無訂架蝙蝠俠戰車?

引用:
原帖由 44_66 於 17-7-2008 10:41 AM 發表

冇訂呀 ... 瑋大人汝又有興趣 ? 汝可以 去 旺角 兆萬商場 3樓 hot toy 昅昅 , 可能汝有意外驚喜 http://www.hottoys.com.hk/product.php?cat=66

http://www.hottoys.com.hk/photo/377DSC_3839_gdx3_pa ...
我係:IN時點:訂左啦
車:$2680,落$100
人:$980,落$100
不過唔記得幾時有得囉,搵日要去問問先

引用:
原帖由 44_66 於 17-7-2008 10:57 AM 發表

d 做工好 detail , 一件零件開個模都 千千聲啦 .... 真係吾知許點賺錢
所以咪值得買囉
你都去入返架啦

引用:
原帖由 44_66 於 17-7-2008 11:12 AM 發表

汝又想 渡吾成仙    , 好窮呀 ... 矛錢呀
46兄,細錢唔出,大錢唔入

引用:
原帖由 44_66 於 17-7-2008 11:42 AM 發表

先賭為快 ... 準備出去睇 一點半 , 睇完去食 tea 岩岩好
你真係好= =

引用:
原帖由 防守王 於 17-7-2008 04:13 PM 發表
今晚去不到了!!!!
點解呀,仲打算比你沖爆

引用:
原帖由 防守王 於 17-7-2008 04:34 PM 發表

如果陳杰黎(唔知我有無聽錯, 佢好似話今晚上黎, 再打多鑊) 麻煩講聲唔好意思!!
無錯佢係會上來

引用:
原帖由 防守王 於 17-7-2008 04:32 PM 發表

我就係驚比你沖爆
咁咪仲好,係比賽前,你可以練下比人爆,咁落到場,
對手無我咁爆,你咪可以檔反去

引用:
原帖由 44_66 於 17-7-2008 07:10 PM 發表

套戲比上一集好 ... 劇情都算緊湊 , 小丑演得非常之好 ... 打鬥 同特技場面亦不俗 ,65蚊睇足 2個半鐘 ,  值85分 ... 不過講人性說教 都比較多 , 我覺得起碼 中二  以上 既小朋友 先會領晤明白 套戲想講乜 ... ;s ...
46兄講得無錯,套戲真係好好睇,
完全值回票價

引用:
原帖由 防守王 於 18-7-2008 10:41 AM 發表

我又真係唔係好有興趣睇呢類戲wor!!!
可能d變態片,你會比較有興趣d

引用:
原帖由 防守王 於 18-7-2008 12:15 PM 發表

off+ 兄你真係好有見地. 瑋仔根本就係你種人. 唔係又點會成日話要嚮爆人....嘩!!! 變態!!

我鍾意睇迪迪尼既戲!!!
其實我鐘意睇"美少女戰士"

你地兩個係度"一唱一和"
我一講美少女戰士,你地又AV又水手服
你地諗太多啦
請諗得正面D

26 12
發新話題
最近訪問的版塊