發新話題

【百靈鳥球局】7月17日 乒之館 要得大師批準!!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-16 12:21 發表
46兄,我係你就斬左佢,一了百了,唔洗煩
我可以 free 做 刀手
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-16 12:21 發表
46兄,我係你就斬左佢,一了百了,唔洗煩
我可以 free 做 刀手
香港乒乓網

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-18 12:25 發表 其實我鐘意睇"美少女戰士"
水手裝

引用:
原帖由 off+ 於 2008-7-18 13:36 發表
水手裝
水著裝或者係AV 版!!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-18 13:38 發表 水著裝或者係AV 版!!!
你睇佢都知鐘意跳皮女學生!

引用:
原帖由 off+ 於 2008-7-18 13:45 發表
你睇佢都知鐘意跳皮女學生!
呢D咪就係外表斯文, 內裡..............

或者更貼切既, 用.......斯文 x 類!!

你地兩個係度"一唱一和"
我一講美少女戰士,你地又AV又水手服
你地諗太多啦
請諗得正面D

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-18 14:10 發表 呢D咪就係外表斯文, 內裡..............或者更貼切既, 用.......斯文 x 類!!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-18 14:14 發表
你地兩個係度"一唱一和"
我一講美少女戰士,你地又AV又水手服
你地諗太多啦
請諗得正面D
正面咪就係你諗埋D唔知咩野囉!! wakakakaaa!!

就係你最鍾意既野. 我地只要望一望你個樣, 就知道你既喜好啦!!

引用:
原帖由 防守王 於 18-7-2008 02:15 PM 發表

正面咪就係你諗埋D唔知咩野囉!! wakakakaaa!!

就係你最鍾意既野. 我地只要望一望你個樣, 就知道你既喜好啦!!
你唔好講到我..........
只不過係你了解我的時間短

引用:
原帖由 off+ 於 18-7-2008 02:14 PM 發表
你係度笑D咩,信唔信我爆你D野比女學神知

我又聽....我最鍾意聽爆料.....瑋大人...原來我同你工聯會一早.....輕手d...希望可以聯手出線
香港乒乓網

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-18 14:19 發表 你係度笑D咩,信唔信我爆你D野比女學神知
我又吾驚o牙!我行得正,企得正!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 18-7-2008 02:27 PM 發表
我又聽....我最鍾意聽爆料.....瑋大人...原來我同你工聯會一早.....輕手d...希望可以聯手出線
我一早知啦,你上次又同我講唔係
唔好咁大聲,分分鐘同我地同組個兩個有上HKTTF

引用:
原帖由 off+ 於 18-7-2008 02:29 PM 發表
係咩,咁真係要放長雙眼睇下啦

不如講出來分享下是否咁正
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-18 14:32 發表

不如講出來分享下是否咁正
就係行得正, 企得正先至死!!! 邊有男人會咁既. 梗係有D不可告人既秘密........

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-18 14:31 發表

我一早知啦,你上次又同我講唔係
唔好咁大聲,分分鐘同我地同組個兩個有上HKTTF
其實我又真是唔知, 因為我根本唔知你的全名......而家知 la.
仲有我果組又無人是甲組......但你有甲組的食力 ( 我講個樣 )
香港乒乓網

引用:
原帖由 防守王 於 18-7-2008 02:40 PM 發表

就係行得正, 企得正先至死!!! 邊有男人會咁既. 梗係有D不可告人既秘密........
防兄,終於幫返我一次啦

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 18-7-2008 02:42 PM 發表

其實我又真是唔知, 因為我根本唔知你的全名......而家知 la.
仲有我果組又無人是甲組......但你有甲組的食力 ( 我講個樣 )
玩野呀,但係果日我來唔來到,仲未知!

發新話題