發新話題

【百靈鳥球局】7月17日 乒之館 要得大師批準!!

引用:
原帖由 jlamlam 於 2008-7-17 09:59 發表 be confident, u will win
Thanks! 要睇好多因數如自己狀態,場地滑吾滑,張檯彈吾彈...........如果幾樣中晒加上自己狀態吾好仲要對邪膠...........咁你話點打!?

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-17 09:46 發表

我7月尾先打,所以我今晚都會到,
做緊要野要緊,打波事小,
加上今晚我都去唔到食飯,
我打完波就去睇蝙蝠俠 – 黑夜之神
我都係打完返歸.....只要我下午前寫好份案, 交比人幫我present就得.
又想去開會(因為上一次會議已比人擺左我上檯要負責野!! 今次唔去, 隨時再擺多鑊)
但另一方面, 今又手痕!!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-17 10:08 發表 我都係打完返歸.....只要我下午前寫好份案, 交比人幫我present就得.又想去開會(因為上一次會議已比人擺左我上檯要負責野!! 今次唔去, 隨時再擺多鑊)但另一方面, 今又手痕!!!
咁工作緊要啦,果D暗藏殺機我地打波明刀明槍死o左有仇報。果D死o左都吾知乜事!

引用:
原帖由 off+ 於 2008-7-17 10:14 發表
咁工作緊要啦,果D暗藏殺機我地打波明刀明槍死o左有仇報。果D死o左都吾知乜事!
我都唔係話工作. 係出面既野黎...哈哈!!!
不過仲緊要過份工!!!

努力寫案中...............................................

引用:
原帖由 off+ 於 17-7-2008 10:06 AM 發表
Thanks! 要睇好多因數如自己狀態,場地滑吾滑,張檯彈吾彈...........如果幾樣中晒加上自己狀態吾好仲要對邪膠...........咁你話點打!?
全部都係心理作用

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-17 10:16 發表 我都唔係話工作. 係出面既野黎...哈哈!!!不過仲緊要過份工!!!努力寫案中...............................................
哦!

引用:
原帖由 44_66 於 17-7-2008 10:17 AM 發表

我估 盜墓迷城 可能會好睇 d ,

呢套可能 文戲會多 d ,多了顛覆說教 , 因為要講述小丑既心理失常 .... 同埋有心理預備 會有小小醜化香港 ... 「 戲 中 香 港 是 個 用 錢 就 能 做 任 何 事 的 城 市 。 」
呢套我都一定會去睇

引用:
原帖由 防守王 於 17-7-2008 10:16 AM 發表

我都唔係話工作. 係出面既野黎...哈哈!!!
不過仲緊要過份工!!!

努力寫案中...............................................
你咁大聲講出來,做出面的野怕唔怕

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-17 10:17 發表 全部都係心理作用
我今晚都要咁同自己講!Thanks!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-17 10:19 發表 呢套我都一定會去睇
http://www.themummy.com/

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-17 10:20 發表

你咁大聲講出來,做出面的野怕唔怕
出面果份係義工. 合法.............

46兄,你有無訂架蝙蝠俠戰車?

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-17 10:31 發表 off+ 兄, 汝所講既 因素 對方都會存在 .... 唯一既提示係 : 場地係地磚地 , 比較滑 ( 汝可以拎d厚小小既廁紙 ... 例如 拎幾張 麥當當果d ... 濕濕水 .. 放係地下.. 久吾久印下個鞋底 ) , 張台吾係好彈 , 要調節一 ...

引用:
原帖由 44_66 於 17-7-2008 10:41 AM 發表

冇訂呀 ... 瑋大人汝又有興趣 ? 汝可以 去 旺角 兆萬商場 3樓 hot toy 昅昅 , 可能汝有意外驚喜 http://www.hottoys.com.hk/product.php?cat=66

http://www.hottoys.com.hk/photo/377DSC_3839_gdx3_pa ...
我係:IN時點:訂左啦
車:$2680,落$100
人:$980,落$100
不過唔記得幾時有得囉,搵日要去問問先

引用:
原帖由 44_66 於 17-7-2008 10:57 AM 發表

d 做工好 detail , 一件零件開個模都 千千聲啦 .... 真係吾知許點賺錢
所以咪值得買囉
你都去入返架啦

發新話題