發新話題

【百靈鳥球局】7月17日 乒之館 要得大師批準!!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-16 11:53 發表

照左 4 張片 ... 醫生睇過話 d 骨冇事 ( 安樂哂 ) , 許比左d 止痛藥呀 , 胃藥呀 , 按摩膏 ,... 不過我都冇用過 .... 因為今日都好番好多喇 .... 反而尋日去左 屈神屎 買左對 爽健 果d 吸震鞋墊 .... 試箸過真係好 ...
咁你係屬於腳爭, 定係我噚話果個arch位!! 如果係純腳爭, 我幫唔到你.

隻消炎藥應該係要夾胃藥一次過食. 無乜side effect, 不過要飽肚食.
搽膏黎計, 我都覺得無用!!!

46兄,我係你就斬左佢,一了百了,唔洗煩

好在我對摩打腳重好聽話.

回復 25# 的帖子

有無聽過足病診療!!!??

可以去試, 因為你自己去買鞋墊未必適合你自己隻腳, 開頭可能好似好舒服, 但若果係唔o岩的話, 可能仲衰.

睇足病診療, 會幫你整隻適合你腳形既鞋墊. 咁先至係長遠.

我可以話你知, 呢個係長期鬥爭!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-16 12:40 發表 有無聽過足病診療!!!??可以去試, 因為你自己去買鞋墊未必適合你自己隻腳, 開頭可能好似好舒服, 但若果係唔o岩的話, 可能仲衰.睇足病診療, 會幫你整隻適合你腳形既鞋墊. 咁先至係長遠. 我可以話你知, 呢個 ...
聽講話會做吾同鞋墊for運動,行街等.........不過好似千千聲............

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-16 12:46 發表

其實 我已經 決心 戒 dum地 喇 ,.. 我諗呢個先係長遠 既 辨法 , 如果 真係吾掂檔 , 我諗會搵個保險傾一傾 , 睇下點樣搞搞許 ..... 謝謝 王醫師 指點 ..( 証明我真係冇問錯人   )
咁你呢期游水囉! 咁就無咁易拉傷啦!!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-16 12:51 發表 我尋日都經過 屈之島 見有檔野賣鞋墊 ... 立立眼( 吾知有冇睇錯 ) .成千二蚊對 .... 今日再去研究下咩野黎先
防兄講個間係跟你隻腳形諚做鞋墊!

回復 35# 的帖子

介dum地係你必要做既野, 適合既治療減低惡化既風險!

引用:
原帖由 off+ 於 2008-7-16 09:58 發表
星期四吾上得去o牙!
me too

回復 37# 的帖子

咁大鑊!! 我咪無得 "布仇!"

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-16 13:23 發表 咁大鑊!! 我咪無得 "布仇!"
來日方長

發新話題