134 1234567
發新話題

【百靈鳥球局】7月17日 乒之館 要得大師批準!!

【百靈鳥球局】7月17日 乒之館 要得大師批準!!

(星期四) 6pm to 9pm

百靈鳥越黎越多高手, 大C吸引力非同凡響!!!!

杰爺星味, 球品, 球技一樣甲級!!!!

巨龍依然係巨龍....打不死小神童!!!!

瑋仔仍然靠個樣搵食就殺盡不少少男少女!!!!

星期四吾上得去o牙!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-16 09:25 發表

加埋防守王乒壇(吹水)實力份子, 邊個唔上黎就走寶喇....
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 off+ 於 16-7-2008 09:58 AM 發表
星期四吾上得去o牙!
你又走去邊度滾

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-7-16 09:59 發表

加埋防守王乒壇(吹水)實力份子, 邊個 ...
第一次聽人講, 吹水都有食力份子!! 多謝比面!!

回復 4# 的帖子

佢去打工聯盃比賽呀
明白什麼都總有限期

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-16 09:25 發表

多謝吹捧 , 睇怕都要 set quota , 如果唔係會迫爆四張枱
明白什麼都總有限期

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-16 09:59 發表 你又走去邊度滾
工聯會

引用:
原帖由 off+ 於 2008-7-16 10:22 發表
去工聯會滾
我都去.....同你一齊.....滾
明白什麼都總有限期

[quote]原帖由 一燈大師 於 2008-7-16 10:10 發表
多謝吹捧 , 睇怕都要 set quota , 如果唔係會迫爆四張

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-7-16 10:24 發表 我都去.....同你一齊.....滾
你都去咁邊個主持大局(睇場)!?

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-16 10:46 發表 off+ 渣油
Thanks!

引用:
原帖由 off+ 於 2008-7-16 10:45 發表
你都去咁邊個主持大局(睇場)!?
咁我去睇波好過囉(工聯會)!!! wakakakaaaa

引用:
原帖由 一燈大師 於 16-7-2008 10:24 AM 發表

我都去.....同你一齊.....滾
你去來做咩?
你都無分打
咁80了,邊個找數

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-16 11:06 發表

你去來做咩?
你都無分打
咁80了,邊個找數
可能大C拉隊(百靈鳥)去撐兄弟場呢?!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-16 11:15 發表

咁就真係要買定 花生同啤啤 喇 .... 咁樣睇波先夠 FEEL 架
你不如上80了好過啦!!! 你隻腳好返D未呀!?

134 1234567
發新話題