59 123
發新話題

【非賣品】馬龍的國狂

【非賣品】馬龍的國狂

經朋友穿針引線買回來的
有人覺得佢係真, 也有人覺得佢係假,
我極少打中國膠, 因為自己真係唔識打狂飆,
但都會買返來試, 例如 Nittaku 的所有狂飆, 我都全部買過, 試過了.
省狂, Neo省狂都有從商舖處買過,
但就總是不敢買甚麼藍綿, 國狂之類, 原因是市面上太多偽品,
自己不識得去分.
今次是在非常偶然的情況下買了這個, 試過朋友用緊的, 覺得超正 !
他更力薦去幫我也拿一塊來玩玩, 有時盛情難卻....

睇到呢度, 覺得我已經被人呃了 ? 那又未必(因為我早就心中有數)
何況只是區區的四/五百元, 我是還有能力負擔得起, 一試也無妨吧 ?
我相信朋友沒有找我的著數, 因為他是沒有任何得益的(佢自己也買了和用緊)

在這裡的討論當中, 一時之間掀起了少許漣漪, 大家理性地去分析, 總是好事 !
如果我真的不幸中伏了, 相信大家是不會責怪我的吧 ?!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
本帖最近評分記錄
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

這東西毒性超強 不知道會不會有評測呢
主拍:Nittaku Waldner Manchester
正:Nittaku Flyatt Hard 2.0
反:Butterfly BryceHighSpeed

how is that feelings?

引用:
原帖由 calab 於 2014-3-23 21:49 發表
這東西毒性超強 不知道會不會有評測呢
除非日後買到第二塊....
我驚唔捨得開來打 !
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)

好勁的毒品!!!!!
主板:剛力 正手MXP 反手D-TECS 0.5
副板:羽佳純子 正手MXP 反手D-TECS 0.5
練習板:TIMO BOLL ALC- FL 正手 MX-P,反手T64
練習板:黑鐵牌大力神 正手MXP,反手T64
練習板:黑鐵牌普碳 正手MX-P反手T64
練習板:綠翡翠 正手MXP 反手仙人掌1MM
練習板YE GATIEN正手T05反手837,Stiga ROSEWOOD NCT V-FL 正手MXP,反手Screw soft
朗朗的主板:TIMO  BOLL ZLF FL 正手MX-P反手D-TECS

NICE
<-->
.

果然是好勁的毒品.出來要爽一下啦

不打白不打

唔係藍綿架咩?

引用:
原帖由 vickyw288 於 2014-3-23 22:27 發表
唔係藍綿架咩?
佢而家係用藍綿 !

(我要再儲先夠錢買多塊藍綿)

2.2...............好厚
hi

引用:
原帖由 kingming 於 2014-3-23 23:04 發表
2.2...............好厚
可能係....
不過應該唔灌油都已經好好打(之前試過朋友的)

點解8角的?
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

引用:
原帖由 BrianDD 於 2014-3-23 23:13 發表
點解8角的?
對於狂飆, 我一無所知, 也聽過4角/6角/8角的問題,
但我真係唔識架, 只是信朋友....

引用:
原帖由 jcclee 於 2014-3-23 23:16 發表

對於狂飆, 我一無所知, 也聽過4角/6角/8角的問題,
但我真係唔識架, 只是信朋友....
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

之前上網看過.
馬龍專用那些中間沒有特制.國家隊專用的. 而且是4角

4角,2.1.40度,藍棉
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

引用:
原帖由 ★KiT;$ 於 2014-3-23 23:22 發表
之前上網看過.
馬龍專用那些中間沒有特制.國家隊專用的. 而且是4角
我都有睇過網上的說法, Thanks !
(其實還有很多解說的版本)
朋友都是直接跟廣東省隊拿出來的,
又唔係價值連城, 我也只是湊湊熱鬧, 沒關係的.
可能只是隊員用來練波用的呢 ? 又何妨 ?

得罪講句 呢個樣似山寨
Stiga Energy Wood

正手出界結合反手落網
丁組窮學生

59 123
發新話題