發新話題

學界中學男子組消息

交了出場紙唔俾轉   咁唔公平?
俾轉就應該公平了   

唔係好知例係點
有人答嗎?

原來等了三分鐘又三分鐘
比賽時間11:00
但11:30才判

咁真係要讚下裁判能公平公正公開咁俾2間學校有公平環境下作賽
只可惜無球員在場

睇番之前言論講裁判大哂?  個位人兄可以出黎講公道話嗎?
寫左出場紙無得改  就懶裁判唔專業  咁樣對裁判又公道嗎?
只為自己學校發聲  又唔持平  點服眾

引用:
原帖由 syenn 於 2014-3-24 18:15 發表
貓兄,原因好簡單,因為另一球員嚴浩然正是四強對男拔的第2�5分的球員,啓仁打完DBS 第三分後,冇人知林偉權
一定贏第四分,如果唔win有第五場浩然點下風都要博下,所以情急下,啓仁
一打完即飛去歌街 ...
唸住邊等邊打~~~》為自己利益出發是對

但唔好屈喇沙無風度(人地等完又等 同樣2邊比賽)
唔好屈裁判點解交左出場紙無得改(球例係咁)
明知2選1比賽  當然要唸後果
最後當然讚下落場小朋友的毅力決心去爆冷啦!
恭喜得獎運動員

引用:
原帖由 syenn 於 2014-3-23 23:09 發表
球證多三分鐘都唔比等,交左出場紙比賽都未打轉一個人名又唔比,咁冇到嗰一分棄權兩個打三個又唔得,可以點呢!
想問一隊D1球隊   得三個人在場  走了一個得2個
無後備? 最起碼唔使無得打  出三個一定在場裡面的學生就得

可以做的就是唔填唔在場的人(正常係咁唸)
填左當然無得改  好球證真係要讚下  如改左對喇沙唔公平
填之前唔知得2個人?  知都要填
反問   你想喇沙  裁判可以點做
等到有人開賽?   咁喇沙又有球員打唔到比賽

有無人站在各方面唸下  裁判  聖保羅男女  喇沙可以點做

如果有機會拿總冠軍
當然留下打冠軍戰  唔打乒總  分數遲下可以再拿
冠軍一年得一個  對嗎?

引用:
原帖由 cgwc 於 2014-3-25 00:07 發表

如果冇觀看錯, 聖喇拔皇華等啲後備差唔多等於一般學校的絕對主力, 應該唔會唔齊人?後備人數應該可能超過一般學校的籃球隊甚至係足球隊?
後備超過足球隊  11人?  仲要人地學校絕對主力??
咁玩法都輸??  誇張

咁點會無人打   填一個唔在場的人在出場紙
絕對係教練、老師責任啦!

點解無人解答:
Spcc真係無後備填?
點解明知有球員唔在場都要填

唸住嘈就可以將比賽推遲少少打?

D1球隊無可能得3,4,5個球員

攪事總比做事多

吹水總比行動多

發新話題
最近訪問的版塊