39 12
發新話題

【香港盃 2007】: 香港盃--男子丁組

引用:
原帖由 off+ 於 2008-7-15 14:18 發表

又羨慕又妒忌!
搶分.......

可能過多幾年就要一張金牛.....

引用:
原帖由 off+ 於 2008-7-15 14:13 發表
冠軍:11,000
亞軍:6,000
季軍:3,000
獎金有無加?
no ar......
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

為什麼要咁貴....
If you Want to go Fast, Walk Alone. If you Want to go Far, Walk Together

引用:
原帖由 Joe 於 2008-7-15 22:54 發表
為什麼要咁貴....
原則上, 呢個係比機構打丫嘛!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-15 22:58 發表

原則上, 呢個係比機構打丫嘛!!
原則上, 如果昆到個老闆幫手比報名肺只要件球衣幫佢賣廣告,咪唔洗錢打兼 有積分攞?

引用:
原帖由 bartender 於 2008-7-15 23:21 發表

原則上, 如果昆到個老闆幫手比報名肺只要件球衣幫佢賣廣告,咪唔洗錢打兼 有積分攞?
原則上, 我年年都有得打!! haaa

一定打, 因為D分乘4倍, 好似去澳門賭大細噤, 人地過大海就賭錢, 我地就去賭分

引用:
原帖由 乒粒仔 於 2008-7-16 00:25 發表
一定打, 因為D分乘4倍, 好似去澳門賭大細噤, 人地過大海就賭錢, 我地就去賭分
有少少意見, 其實唔使當賭博咁諗. 跟本就係實比較既一次好機會. 好似甲團一樣之嘛!!

不過甲團唔係人人可以打. 香港盃就大部份人可以.

甲團佔八九成係甲組人, 佢地打甲組賽事都係 x 4 倍分嫁啦! 但係拍到碼頭打甲既人亦唔多. 所以一眾球手得個望字. 無機會以非甲組人員身份打甲級賽事.

香港盃正有一個機會比 "平民" 挑戰甲級球手既機會. 就算未必有得對甲級球手, 都有機會以甲級分數既對賽分加減. 未嘗唔係一件好事. 問題係,

呢個係隊際賽事, 而且仲係男女子混合. 即係以 單 單 雙 雙 單 黎搞!!!

就算你充滿熱誠, 每一場都只有兩個男單位置可以博分. 最大問題係, 大家會唔會有機會打到第五局先?!?!

即係話, 大部份都會嚮頭三四場玩完. 若果都係大家夾錢打, 邊果打頭果個男單位呢?!?!? 哈哈!!

次次都聽到有朋友為左爭呢D出場次序而開拖......希望今年少D啦!!

回復 29# 的帖子

見到六爺, 我死都唔出!!! 留比其他零分同事好過!!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-16 10:40 發表 不材 零分 .... 爛命一條
搶分好o牙!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-16 10:54 發表
嘰嘰嘰 .... 話時話 .... 不材可能真係參加 ... 夾埋班  膽正命平 既 去博一博
p.s. 防守哥堅過石堅 .... 不材豈能在汝身上偷雞
乒粒仔已經話晒比我地知道你既利害!!

雖然佢上個月賽得亞軍, 但係都死嚮你手上.........証明你有一定既食力.

我係唔會同你硬碰既. wakakaaaa!!!

今年搵唔夠錢 ,決定棄權參加

引用:
原帖由 carfielddog 於 20-7-2008 11:50 PM 發表
今年搵唔夠錢 ,決定棄權參加
你咁都叫搵唔到,咁啦..........
一場朋友,你隻狗賣比我,我比$700港幣你啦

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-16 09:21 發表

有少少意見, 其實唔使當賭博咁諗. 跟本就係實比較既一次好機會. 好似甲團一樣之嘛!!

不過甲團唔係人人可以打. 香港盃就大部份人可以.

甲團佔八九成係甲組人, 佢地打甲組賽事都係 x 4 倍分嫁啦! 但係拍到碼 ...
好認同

39 12
發新話題