31 12
發新話題

【百靈鳥球局】7月15日 (星期二) 6pm to 9pm 乒之館- 唔知有無局呢?!

【百靈鳥球局】7月15日 (星期二) 6pm to 9pm 乒之館- 唔知有無局呢?!

呢幾個星期, 百靈鳥主場差唔多晚晚爆, 原因唔使講, 大C, 巨龍同埋瑋仔既魅力!!!

等我又call長膠王子黎先

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-14 14:56 發表

叫佢唔好再放飛機啦

咁我都叫大C CALL陳杰來先!
未搵到佢wor!!! 今晚再搵!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-14 17:36 發表

佢知道長膠王子無來,所以佢都無來
上次長膠王子就係聽聞有人話佢唔黎的話, 陳杰就會唔黎. 所以佢就試下, 睇下係咪真?!

點知真係wor!!

(以上純屬吹水!!!)

長膠王子無覆我, 睇怕唔黎多, 因為我無記錯, 佢一般星期二係有局既.

我自己都會遲呀今晚.............今晚想跟大C學法!!!

引用:
原帖由 off+ 於 2008-7-15 10:54 發表
咁防兄今晚點來打波!
waaaaa!! 我今晚有野做, 一定黎, 晏少少, 但係唔食飯啦!! 呢期唔多夠訓.

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-7-15 10:00 發表
防兄今晚係咪到, 係的話等我叫瑋大人雪定一箱飲料
睇怕要過多一期先, 我今個星期停戰!!!

引用:
原帖由 off+ 於 2008-7-15 11:11 發表
不材而家都巧煩惱呀
有幾煩老.....

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-15 11:05 發表
不材而家都巧眼困呀
你係見到昌膠王子先至唔眼困姐

引用:
原帖由 off+ 於 2008-7-15 11:16 發表
就到deadline但仲未諗到o野................
咁似我??? 我要呢個星期之內交功課既野, 我而家仲度緊..........
三塊Board.....

引用:
原帖由 off+ 於 2008-7-15 11:27 發表
我星期四要比客,但仲有二個design未諗到!
咁都幾頭痕......加油啦!!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-15 11:34 發表
咁到底防兄今晚來唔來,比小弟沖爆
真係講出心聲!!! 多謝你肯爆死我wor!!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-15 11:46 發表

咁你又來唔來玩呀.....46兄
係呀!! 我都黎, 不過要晏D. 八點前會到!!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-15 11:51 發表

唔係咁講,點引到你覆我
只係你既俊朗外貌, 都引死我啦!!!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-15 11:57 發表

尋日瀨野 ... 一陣去睇 e生
你咁既情況, 可大可少. 唔知震親邊忽, 不過通常最易受傷(你dum地的話)係........

兩點紅點係一般走路時, 站立時既受力位. 你dum果野, 更加唔使講. 若然你dum得多, 甚至大力果野唔知的話, 可能張兩點受力紅點位dum傷. 輕則發炎, 會紅腫. 行路都會好痛.
重則會拉傷埋個Foot Arch位, 即藍色果條彎線. 原本係彎線, 但dum得多, 或者行路姿勢唔好, 傷好耐都唔理, 咁呢個彎線就會拉直, 到時你就成日痛到好似撕裂咁.
通常醫生都會比消炎止痛藥你食. 但係治標唔治本. 以下我自己個人睇法:
一. 你戒左dum地先
二. 痛呢期行少D
三. 減少腳部大負苛運動
四. 每晚返屋企都敷冰, 呢個最好止痛消炎方法.
五. 仲有兩招動作, 今晚你去80了, 就教你(呢個就一定專業)
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 52# 的帖子

咁我挑戰陳杰打檯波好過囉!!

邊個左手PL.....有無OL!!!??

講靚仔, 大C高我四五班. 大C呢隻正一成熟男人味.......掂!!!

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-7-15 12:16 發表

防兄宜家都引屎人
我認嫁, 我專引人黎炒我蛋蛋. 好多人一見我打波就埋黎炒我囉. 我好引到人嫁!!

回復 62# 的帖子

我想比你趙多D .....

回復 72# 的帖子

你睇下你丫!! 成日渣流灘. 學下我, 場場認真, 場場博命, 呢d先至係打波丫嘛!!

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-7-15 12:58 發表

瑋仔, 你應該更正為 : 我記得邊個啦,我有睇你被佢襟住打.    hahhahha
左手已難攪, 仲要可以打到乒乓人......咁真係堅野!!

31 12
發新話題
最近訪問的版塊