發新話題

【百靈鳥球局】7月15日 (星期二) 6pm to 9pm 乒之館- 唔知有無局呢?!

引用:
原帖由 極道羅殺 於 15-7-2008 12:14 PM 發表

蜻蜓點水我識喎
真係想見識下

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-15 12:18 發表
咁我挑戰陳杰打檯波好過囉!!

邊個左手PL.....有無OL!!!??

講靚仔, 大C高我四五班. 大C呢隻正一成熟男人味.......掂!!!
PL 係"回歸盃"同我初賽同組 , 同乒乓人打得好精彩嗰位。
明白什麼都總有限期

引用:
原帖由 瑋仔 於 15-7-2008 12:20 發表

放心啦,女友實放人
呢排超忙, 差啲無時間打波
無上嚟80了都好耐......
慘~~

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-15 12:22 發表

真係想見識下
dum 爛個地佢就有份~~~

引用:
原帖由 瑤瑤 於 15-7-2008 12:27 發表

dum 爛個地佢就有份~~~   
咁你小心啲, 唔好o係我附近
免得啲磚頭親你, 壓實你

引用:
原帖由 乒乓人 於 15-7-2008 12:16 PM 發表
呢個PL 就係上次在回歸盃拉弧圈打到我兩頭撲果個囉..

今次防守王可以表演下佢最拿手的防守技.
(不過我可以預期, 以防守王的發球, 一定可以剋制佢)
我記得邊個啦,我有睇你同佢打

PL 都係乒工廠o既人黎架

回復 62# 的帖子

我想比你趙多D .....

引用:
原帖由 瑤瑤 於 15-7-2008 12:34 PM 發表
PL 都係乒工廠o既人黎架
姐係今晚唔可以渣流灘啦

回復 72# 的帖子

你睇下你丫!! 成日渣流灘. 學下我, 場場認真, 場場博命, 呢d先至係打波丫嘛!!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-15 12:32 發表

我記得邊個啦,我有睇你同佢打
瑋仔, 你應該更正為 : 我記得邊個啦,我有睇你被佢襟住打.    hahhahha
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-7-15 12:58 發表

瑋仔, 你應該更正為 : 我記得邊個啦,我有睇你被佢襟住打.    hahhahha
左手已難攪, 仲要可以打到乒乓人......咁真係堅野!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-15 13:01 發表

左手已難攪, 仲要可以打到乒乓人......咁真係堅野!!
總之唔係流野啦....
不過你有辦法0既...
不過講真, 點解次次我都要被人打到兩頭撲0既.....???
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-15 13:10 發表

瑋大人 .. 同不材打波可否渣小 d
瑋大人....同不材打波可否渣多 d ..
要讓我5分呀..

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-15 13:09 發表

王醫師 ... 汝有辦法既
一定有, 輸之嘛!!!

發新話題