發新話題

【百靈鳥球局】7月15日 (星期二) 6pm to 9pm 乒之館- 唔知有無局呢?!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-15 11:46 發表

咁你又來唔來玩呀.....46兄
係呀!! 我都黎, 不過要晏D. 八點前會到!!

引用:
原帖由 防守王 於 15-7-2008 11:48 AM 發表

真係講出心聲!!! 多謝你肯爆死我wor!!
唔係咁講,點引到你覆我

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-15 11:51 發表

唔係咁講,點引到你覆我
只係你既俊朗外貌, 都引死我啦!!!

引用:
原帖由 防守王 於 15-7-2008 11:58 AM 發表

只係你既俊朗外貌, 都引死我啦!!!
你後生時,咪同我一樣

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-15 11:57 發表

尋日瀨野 ... 一陣去睇 e生
你咁既情況, 可大可少. 唔知震親邊忽, 不過通常最易受傷(你dum地的話)係........

兩點紅點係一般走路時, 站立時既受力位. 你dum果野, 更加唔使講. 若然你dum得多, 甚至大力果野唔知的話, 可能張兩點受力紅點位dum傷. 輕則發炎, 會紅腫. 行路都會好痛.
重則會拉傷埋個Foot Arch位, 即藍色果條彎線. 原本係彎線, 但dum得多, 或者行路姿勢唔好, 傷好耐都唔理, 咁呢個彎線就會拉直, 到時你就成日痛到好似撕裂咁.
通常醫生都會比消炎止痛藥你食. 但係治標唔治本. 以下我自己個人睇法:
一. 你戒左dum地先
二. 痛呢期行少D
三. 減少腳部大負苛運動
四. 每晚返屋企都敷冰, 呢個最好止痛消炎方法.
五. 仲有兩招動作, 今晚你去80了, 就教你(呢個就一定專業)
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-15 11:57 發表

尋日瀨野 ... 一陣去睇 e生
放輕腳步啦..唔好再 dum 地 啦...個羽毛球教練話要好似蜻蜓點水咁~~

引用:
原帖由 瑋仔 於 15-7-2008 11:29 發表

都係羅殺了解我
今晚請你飲多一箱
今晚未知飲唔飲得........

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-15 12:02 發表

你後生時,咪同我一樣
防兄都重好後生啫 , 依然咁靚仔。  今晚會有位 PL 上來打波"左手 ge" ,
陳杰都應該會來 , 我已和他媽媽通電話。(不過,聽講佢近期鍾意咗打桌球)。
明白什麼都總有限期

引用:
原帖由 防守王 於 15-7-2008 12:06 發表

你咁既情況, 可大可少. 唔知震親邊忽, 不過通常最易受傷(你dum地的話)係........
兩點紅點係一般走路時, 站立時既受力位. 你dum果野, 更加唔使講. 若然你dum得多, 甚至大力果野唔知的話, 可能張兩點受力紅 ...
我都成日dum地
今晚一於請教高人

引用:
原帖由 44_66 於 15-7-2008 12:03 發表

話時話 牆(膠黃)紙打7月28個日工聯會 ...... 不材都想去睇下 ..... 主要係想睇下羅殺點樣盡地一煲 ... 斧底抽薪   
聽聞羅殺唔打
邪神頂上

引用:
原帖由 瑤瑤 於 15-7-2008 12:07 發表

放輕腳步啦..唔好再 dum 地 啦...個羽毛球教練話要好似蜻蜓點水咁~~   
蜻蜓點水我識喎

呢個PL 就係上次在回歸盃拉弧圈打到我兩頭撲果個囉..

今次防守王可以表演下佢最拿手的防守技.
(不過我可以預期, 以防守王的發球, 一定可以剋制佢)

Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 瑋仔 於 15-7-2008 12:02 發表

你後生時,咪同我一樣
防兄宜家都引屎人

回復 52# 的帖子

咁我挑戰陳杰打檯波好過囉!!

邊個左手PL.....有無OL!!!??

講靚仔, 大C高我四五班. 大C呢隻正一成熟男人味.......掂!!!

引用:
原帖由 極道羅殺 於 2008-7-15 12:16 發表

防兄宜家都引屎人
我認嫁, 我專引人黎炒我蛋蛋. 好多人一見我打波就埋黎炒我囉. 我好引到人嫁!!

引用:
原帖由 極道羅殺 於 15-7-2008 12:07 PM 發表

今晚未知飲唔飲得........
放心啦,女友實放人

發新話題