發新話題

[是非] (更新)大專假波風雲結局篇 - 因果報應總有時(詳見#44)

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 05:08 移動
哈!原來疑似假波驚動如來外星人,世人應該引以為誡!
引用:
原帖由 riverbank 於 2014-3-3 23:32 發表
點解删咗我嘅留言,我嘅留言應該排喺第#17,係咪忠言逆耳?唔啱聽嘅就删除,貴壇做嘢都好有品喎!
[中大有個XxX,唔覺得佢有幾好品,佢喺場內亂叫喧 ...
善有善報,惡有惡報。若然未報,時辰未到。港大結局乃是實例!
若XXX言行如你所言,日後自有惡果,稍安無躁!

(cityu拜拜)這句話,樓主說是李x毅講,為何happyyip說(你哋話的士係Whatsapp講.....)呢? 如此有趣稱呼李x毅做(的士)?抑或另外有人花名是(的士)而又說(cityu拜拜)?

(唔係讀港大)但又(我哋都輸咗, 之前既事係咪咁緊要呀),究竟在說甚麼?抑或其實是港大球員發言?莫名其妙......

嘩!唔通⋯⋯⋯?哈哈!晃然大悟!多謝毛毛!^_^

題外話,樓主文筆之好,創意之高,量一般大學生也望塵莫及,竟然自稱文盲,幽默謙虛!

引用:
原帖由 志哥 於 2014-3-7 22:04 發表
唔通係佢.......
http://zh.wikipedia.org/zh-hk/伍晃榮
又係08年死,又叫呀盲,咁邪?
評體育新聞...幽默創新...看了帖44和維基找伍晃榮....有少少....心寒...

發新話題