發新話題

【丁組】貓仔畢業

好殘忍

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-7-13 23:12 發表

攪到佢無得用自己塊板   
oh,佢今日比賽ma?

點解無得用自己塊板

貓主過幾關, 好利害; 中條三串一算唔錯o既喇!

上年打到 32強...今年256便比人丁走左 
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-13 23:55 發表
留返香港盃, 一場就上乙!!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-13 23:55 發表
32強加好多分喎@@

引用:
原帖由 ele1214 於 2008-7-14 09:03 發表

32強加好多分喎@@
人地話上年.....但係加左分今年都仲係打緊丁丁囉!!

而且睇下打乜比賽. 因為嚮年頭既公開賽同年中既排名賽, 所加既分都唔同.

丁丁最唔抵, 打排名賽既對賽分, 所加既分係 x 0.5......真係贏十個都可能得五六十分嫁咋!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-14 09:36 發表

人地話上年.....但係加左分今年都仲係打緊丁丁囉!!

而且睇下打乜比賽. 因為嚮年頭既公開賽同年中既排名賽, 所加既分都唔同.

丁丁最唔抵, 打排名賽既對賽分, 所加既分係 x 0.5......真係贏十個都可能得五六 ...
1月果個加多一倍囉!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-13 00:03 發表
貓, 你贏左kiu, 已經好勁!
對 , 我同意! 連過三關都O.K. La , 亞叔係咪打邪膠架 , 叫咩名?
明白什麼都總有限期

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-14 10:16 發表

乜 事 ?
我做佢球証呀...仲要第一場..跟住捉佢塊膠爛...然後搵裁判長...點知佢唔比佢用...慘

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-7-14 11:11 發表

我做佢球証呀...仲要第一場..跟住捉佢塊膠爛...然後搵裁判長...點知佢唔比佢用...慘   
好恨心呀!   

不過我 Buy. 大公無私

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-14 11:20 發表

不材而家都打兩塊板 防身 汝都隨時可以借吾板打丫嘛
所以我塊板都已經封哂塵

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-7-14 11:11 發表

Mao 昨日同我講亞Pun 輸左, 我問佢邊個高手KO 左佢,  哈哈原來係你 liness" />
我改返自己個名Ringo
請不要再叫我Beckham 謝謝!

引用:
原帖由 BeckhamCC 於 2008-7-14 08:04 發表

Mao 昨日同我講亞Pun 輸左, 我問佢邊個高手KO 左佢,  哈哈原來係你 liness" />liness" />liness" />
佢用規例KO人!

引用:
原帖由 BeckhamCC 於 2008-7-14 11:34 發表

Mao 昨日同我講亞Pun 輸左, 我問佢邊個高手KO 左佢,  哈哈原來係你 liness" />liness" />
咁就死得好慘!!!! 佛法所講, 時未到....即係呀Pun未有機會上甲啦!

引用:
原帖由 BeckhamCC 於 2008-7-14 11:34 發表

Mao 昨日同我講亞Pun 輸左, 我問佢邊個高手KO 左佢,  哈哈原來係你
關我小小事啦...果場後尾佢臨急臨忙咁問人借左塊中直...好彩都嬴..
第二場佢好似有痴過塊膠, 不過可能我影响左佢心情..打到第五局...手緊...所以輸左....

發新話題