發新話題

【丁組】貓仔畢業

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-13 01:14 發表

粒仔哥 ... 汝都要渣油啊
我梗會啦, 你都係喎

其實我覺得對於mao mao黎講, 應該要轉一轉topic, 不如叫殘酷一丁啦

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-13 01:34 發表

不材 打戊戊 咋 ... 可以 渣住流灘打   
噤都得

噤唯有祝你長渣長有啦

如果打多一次, 我估我會輸 3:0  對手真是老波骨. 好波
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

無聊查查 win 我的前背..陳用 x

排名原來高我少少...都好d. 扣少d分.
另外原來陳前背亦取過不少公開奬......現在唯有寄望香港杯.
因為過埋香港杯 bamboo 便不能用....貓仔亦沒有爪了
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 乒乓小子ben 於 2008-7-13 00:53 發表
我見到你今日打得好好呀!
係呀
真係打得好好^v^

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-13 02:35 發表

另外原來陳前背亦取過不少公開奬......現在唯有寄望香港杯.
因為過埋香港杯 bamboo 便不能用....貓仔亦沒有爪了
希望你在香港杯能取得好成績

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-13 02:35 發表

貓貓你幾分?

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-13 00:03 發表
貓, 你贏左kiu, 已經好勁!
agree!!!  kiu 的拉波很強, 連續性又高, 可惜我沒有看到, 真係看看Mao 怎樣用長膠抵擋強力弧圈球

引用:
原帖由 bond 於 2008-7-13 12:32 發表

agree!!!  kiu 的拉波很強, 連續性又高, 可惜我沒有看到, 真係看看Mao 怎樣用長膠抵擋強力弧圈球
我有睇
擋得非常強!

引用:
原帖由 ele1214 於 2008-7-13 12:43 發表

我有睇
擋得非常強!
Horrible! 人地拉你正手, 用長膠好難擋過去的,Mao 都用長膠擋番過去??, 真係想學下野! Mao 的保護網十分堅固

引用:
原帖由 邪靈王 於 2008-7-13 12:59 發表

喺今次嘅比賽我都放棄咗用bamboo,可能會用P1或CK531A
CK521A 就邪d,較有機會出奇制勝 但會難控些, Curl P1R 會穩定些但較全面

今日我對阿盤唔住呀~~~~~~~~~~~
要請佢食番餐飯報數先

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-7-13 23:02 發表
今日我對阿盤唔住呀~~~~~~~~~~~
要請佢食番餐飯報數先
點樣對佢唔住

引用:
原帖由 HK-KC 於 2008-7-13 23:11 發表

點樣對佢唔住
攪到佢無得用自己塊板

發新話題