27 12
發新話題

[球板討論] Butterfly New Blades(歐版)

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:50 移動
引用:
原帖由 jcclee 於 2014-2-19 15:58 發表

我啱啱先出返來蒲, 唔知行情嘛
(Give me a PM for info)

另外, 我已問過嗰間舖頭, 價錢和我訂購的差不多, 但只有FL, 冇ST.
去睇下, 唔買都係一件好事來ga~~~~~

(睇下睇下就買架la)
< -- 新手中的低手
< -- 弧圈再結合慢功

made in China?

系咪而家蝴蝶新野都唔出直板架啦?

打法:亂、 Cute   gum 拍
Bam波之意不在拍,在乎噼啪之間也,噼啪之樂,得之心而寓之拍也。

有能力幫助別人,就幫啦。

引用:
原帖由 直直地 於 2014-2-20 15:34 發表
made in China?

系咪而家蝴蝶新野都唔出直板架啦?

Made in Hungary.

歐版的很少會出直板(除了有些代言人models)
就算是日本製造/或瑞典製造的Nittaku, 都很少會出中直version.
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

個樣都幾得意BOR~!
"本人性格平易近人~沒有開罪每一位波友~
打乒乓球只是為了興趣~強健身體~
不是渴望什麼成績~亦不奢望要追求更深層次!
打乒乓球最終目的是開心!打什麼膠/板,這是我決擇~
亦希望我好朋友尊重本人意願!
人到中年~想攀上高峰~談何容易?
都是這句:快樂人生,快樂乒乓!"
(乒乓潮文>濃縮版<)

引用:
原帖由 jcclee 於 2014-2-21 23:28 發表

Made in Hungary.

歐版的很少會出直板(除了有些代言人models)
就算是日本製造/或瑞典製造的Nittaku, 都很少會出中直version.
gum Stiga 咪殺晒d直板?
打法:亂、 Cute   gum 拍
Bam波之意不在拍,在乎噼啪之間也,噼啪之樂,得之心而寓之拍也。

有能力幫助別人,就幫啦。

引用:
原帖由 alanchan 於 2014-2-19 15:50 發表

Tember Shot係Butterfly 歐版 來的, 香港已經有D鋪頭, 直接有現貨
我已經去新XX 睇過,沒有我想買的!
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

27 12
發新話題