發新話題

[ 聯和墟體育館球局 ] ~ 2月22日(星期六)11am-1pm (1張檯)

[ 聯和墟體育館球局 ] ~ 2月22日(星期六)11am-1pm (1張檯)

日期: 2月22日 (星期六) 11:00am-1:00pm
埸地: 聯和墟體育館 ~ 9 號檯
形式: 計分球局,無多球提供
費用: 平分

參加者:
1. me
2. explozthelimit
3. Kenny
4. necky

我或者會上來查牌
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

我來封牌冚檔得唔得?

引用:
原帖由 necky 於 2014-2-20 20:29 發表
我來封牌冚檔得唔得?
看來我好多仇家   怕你嗎

新人報到, 我住北區, 想問問下一次打波會係幾時呢?
會唔會在weekday夜晚呢?
好耐無打波好多年, 近排好想打返, 之前打過第一屆恆生沙田隊,
唔知有無人有打過呢? :)

你PM給攪手吧(即係出post嗰個人)
他們多數都有星期六中/下午球局的, 只是有時沒有出post.
平日晚上也會有波友出沒.
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

OK, thanks

引用:
原帖由 ThomasKwok 於 2014-3-10 17:18 發表
OK, thanks
星期5 夜晚可CALL 我

發新話題