發新話題

WoW...靚仔會長星期六要大戰貓兄...@@

WoW...靚仔會長星期六要大戰貓兄...@@

不論輸贏,靚仔會長都要比心機啊,奸爸爹

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-11 01:13 發表
????
防兄點解????呢

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-11 01:16 發表

唔明, 問下o者!
oh,明白

即係我地靚仔會長大人要同貓兄呢個星期六大戰啊

因為比賽關係

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-11 01:14 發表
貓兄今日勁爆, 趙好多人!
佢一向都咁勁,睇佢年頭比賽都知呢

那麼多小道消息,看來靚仔會長要加把勁了

但星期三晚會長大人也爆了個乙頭人士,看來這場波會好刺激呢

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-11 10:48 發表

嘔像   汝係偉裕 個 post 話 撐隻衰貓   .. 係味鹽命祥呀

不材撐 靚仔 寶寶 會長
唔緊要呢,46兄

言論自由嘛,可以任意吹水.....hehehe

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-11 12:54 發表

問題係, 貓貓邪功漸成......靚仔寶寶贏既係硬功定係軟功先!!!??
佢一向都唔識軟下來呢,所以比你估下,防兄

同埋會長大人可能會有壓力呢,如果僥倖勝出,可能偉裕不能在此掛牌呢.....hehehe(Kidding)

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-11 13:12 發表

這個我相信, 因為昨晚貓兄已說 : "你不知道, 網上討論區一直都是很黑暗嗎?!?"
所以呢,會長大人真是左右受敵呢......hehehehe

引用:
原帖由 Myron 於 2008-7-11 23:50 發表

Same time with Myron.
加油啊

引用:
原帖由 日向夏美 於 2008-7-12 03:25 發表

哈哈哈哈哈
貓哥果然係IT人........hehehe

引用:
原帖由 HK-KC 於 2008-7-12 12:55 發表

貓哥果然係IT人........hehehe
咁都找到咁q的貓

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-13 00:04 發表
不用 support...謝左....第四塲把握唔到, 無計.  
輸便是輸...只能說計不如人 !!
這次加強我決心要苦練一板沖爆轉
恭喜貓兄win左呢場世紀大戰,聽聞好多人睇呢......

會長大人已盡力了,看來正如防兄所言,貓哥邪功再度加強......

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-13 02:10 發表
但我打法始終唔全面....好似撞到今次的叔叔...如果是亞 kiu 應該 sure win
你謙呢,貓兄,比賽逐場計的,無人會知下一場點,所以先好玩

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-13 01:33 發表

kc 哥 , 隻衰貓打埋呢次冇左 bamboo 邪膠護體 ,... 功力一定有一段 時期大減
不要看輕貓兄的實力,他確是放了不少心血練波lei....就好似46兄一樣不能忽視

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-13 02:42 發表
叫我衰貓得 la...我好鍾意 e 個名.
坦白講無左 bamboo 會相差好遠, 這個不能否定.
不過如果同 kc 打會無分別, 因為一樣死得咁....難看 
我呢排都成日輸波,你要贏我,無難度

發新話題