發新話題

WoW...靚仔會長星期六要大戰貓兄...@@

那麼多小道消息,看來靚仔會長要加把勁了

但星期三晚會長大人也爆了個乙頭人士,看來這場波會好刺激呢

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-11 10:48 發表

嘔像   汝係偉裕 個 post 話 撐隻衰貓   .. 係味鹽命祥呀

不材撐 靚仔 寶寶 會長
唔緊要呢,46兄

言論自由嘛,可以任意吹水.....hehehe

引用:
原帖由 HK-KC 於 2008-7-11 12:52 發表
那麼多小道消息,看來靚仔會長要加把勁了

但星期三晚會長大人也爆了個乙頭人士,看來這場波會好刺激呢liness" />
問題係, 貓貓邪功漸成......靚仔寶寶贏既係硬功定係軟功先!!!??

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-11 12:54 發表

問題係, 貓貓邪功漸成......靚仔寶寶贏既係硬功定係軟功先!!!??
佢一向都唔識軟下來呢,所以比你估下,防兄

同埋會長大人可能會有壓力呢,如果僥倖勝出,可能偉裕不能在此掛牌呢.....hehehe(Kidding)

引用:
原帖由 HK-KC 於 2008-7-11 12:53 發表

唔緊要呢,46兄

言論自由嘛,可以任意吹水.....hehehe
support

引用:
原帖由 HK-KC 於 2008-7-11 13:02 發表

佢一向都唔識軟下來呢,所以比你估下,防兄

同埋會長大人可能會有壓力呢,如果僥倖勝出,可能偉裕不能在此掛牌呢.....hehehe(Kidding)
這個我相信, 因為昨晚貓兄已說 : "你不知道, 網上討論區一直都是很黑暗嗎?!?"

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-11 13:12 發表

這個我相信, 因為昨晚貓兄已說 : "你不知道, 網上討論區一直都是很黑暗嗎?!?"
所以呢,會長大人真是左右受敵呢......hehehehe

我2 個都支持

引用:
原帖由 garfieldjam 於 2008-7-11 10:09 發表

Shun Lee : 17:55, Support!!!!!
Same time with Myron.

引用:
原帖由 Myron 於 2008-7-11 23:50 發表

Same time with Myron.
加油啊

引用:
原帖由 日向夏美 於 2008-7-12 03:25 發表

哈哈哈哈哈
貓哥果然係IT人........hehehe

引用:
原帖由 HK-KC 於 2008-7-12 12:55 發表

貓哥果然係IT人........hehehe
咁都找到咁q的貓

比隻貓貓嬴左

幾比幾?

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-7-12 23:10 發表
比隻貓貓嬴左
貓貓邪功羸咗寶寶神功.

引用:
原帖由 乒之仁 於 2008-7-12 23:12 發表
幾比幾?
3 : 0, 但第二局寶寶好有機會追番....打到 15: 17

第二局好激烈

貓貓出唔出到線?

發新話題