發新話題

WoW...靚仔會長星期六要大戰貓兄...@@

引用:
原帖由 Myron 於 2008-7-11 07:58 發表
幾點? 邊度? 時間許可, 會到場支持, 打低邪Mao
Shun Lee : 17:55, Support!!!!!
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

引用:
原帖由 防守王 於 11-7-2008 08:18 AM 發表
貓噚晚贏左兩個勁人!!! 所以要小心!
爆左一個甲組,一個丙組仔
貓兄又進步左啦

回復 24# 的帖子

必定要軟硬兼施...
沖爆貓貓佢...
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

去睇波

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-7-11 10:23 發表
必定要軟硬兼施...
沖爆貓貓佢...
無錯!!!! 只有一個衝字....但係唔知呢期偉裕會長板衝波夠唔夠行!!

因為靚仔丙組噚晚既爆衝都衝唔死貓貓!

I support mao mao

我即輸...上次先快 kiu bo bo 抄了場 11:2....按住積我又是輸多 win 少...加上我只是一只小貓....
什麼爆甲, 爆丙....只是吹水....到果日, 希望不要抄我太多.
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

i support KIU BO BO....
KO maomao
香港乒乓網

對衰貓.....不能死爆......死衝!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-11 10:48 發表

嘔像   汝係偉裕 個 post 話 撐隻衰貓   .. 係味鹽命祥呀

不材撐 靚仔 寶寶 會長
come and KO me

引用:
原帖由 garfieldjam 於 2008-7-11 11:11 發表
對衰貓.....不能死爆......死衝!
對貓貓, 唔爆唔得. 但係爆得多, 傷氣力!!!

我尋日未比防守爆死左.....見到 kiu bo bo 我都暈了一半....好彩近來見瑋仔多. 開始習慣同靚仔打波
香港乒乓網

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-11 11:18 發表

對貓貓, 唔爆唔得. 但係爆得多, 傷氣力!!!
agreed with 乒乓人,必定要軟硬兼施

點軟硬兼施 liness" />
最好滅左佢塊Bamboo

我改返自己個名Ringo
請不要再叫我Beckham 謝謝!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-11 11:26 發表
我尋日未比防守爆死左.....見到 kiu bo bo 我都暈了一半....好彩近來見瑋仔多. 開始習慣同靚仔打波
大家都話要軟硬兼施, 所以証明噚晚我係符碌加十五成功力!!!

發新話題