發新話題

Del,plz!

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

Del,plz!

Del,plz!.....

我見過有客自備發球機,電源可以用。

如果連枱都自備,咁就勁勒.

引用:
原帖由 樊振東 於 2014-2-7 23:18 發表
由於放工時間唔穏定,除左假日,其它時間比較難約到波友打波
所以唸住出部發球機得閒就自己去打下波,出返身汗減下肥
之前試過去體育館租機,毎次2小時都要幾十蚊,一個月落黎條數都幾襟計,倒不如自己 ...
據了解, 體育館的電源基本上你是不可謝用的..
以前你用d電係冇人你, 就因為一d原因嘈到上報, 最後.. 租場就唔俾用電.
BTY AmuItart 正手: Tenergy 05 反手: Tenergy 64
BTY ALC 正手: Tenergy 05 反手: Donic S1
BTY Hadraw Shield 正手: BTY Bryce 反手: KTL Stranger
BTY 朱世爀 正手: Xiom Omega V Pro 反手: TSP Curl P-1
BTY Photino 正手: Xiom Omega VI 反手: Yasaka AntiPower
VICTAS 松下浩二 正手: Tenergy 05 反手: TSP Curl P-4

引用:
原帖由 super_phoenix 於 2014-2-7 23:47 發表
我見過有客自備發球機,電源可以用。
應該係唔用得(借電), 如你肯定這發球機係他人自備, 有機會係偷雞..
BTY AmuItart 正手: Tenergy 05 反手: Tenergy 64
BTY ALC 正手: Tenergy 05 反手: Donic S1
BTY Hadraw Shield 正手: BTY Bryce 反手: KTL Stranger
BTY 朱世爀 正手: Xiom Omega V Pro 反手: TSP Curl P-1
BTY Photino 正手: Xiom Omega VI 反手: Yasaka AntiPower
VICTAS 松下浩二 正手: Tenergy 05 反手: TSP Curl P-4

唔係偷雞,因為當時有兩個場務在場, 同個客都有傾有講仲要嗰個客係成日去練波的熟客.
引用:
原帖由 青見人 於 2014-2-8 02:30 發表

應該係唔用得(借電), 如你肯定這發球機係他人自備, 有機會係偷雞..

建議樓主先打去體育館問問再決定買唔買

據知是不可借用電的!
Bty innerforce 兩面反膠

引用:
原帖由 金擇魚 於 2014-2-8 01:10 發表
如果連枱都自備,咁就勁勒.
朋友住西貢,係天台擺張波枱,爽爆 努力工作既目標

關於可唔可以用電源問題,我自己問體育館。唔該各位!

叉手機咁隱蔽都趕你呀 !!

發新話題