39 12
發新話題

[球板討論] 蝴蝶王 TAKSIM

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:50 移動

蝴蝶王 TAKSIM

請問各位知不知那裡 (香港) 有全新的 Butterfly Taksim 中直板現貨, 謝謝!

萬達。。。。。。。。。
技巧可以用錢買,
但體能一定要自已練,
質量一定就要靠克苦。

謝謝!
就是萬達告訴我蝴蝶王已停產 ,
所以才出post問各位那處還有真品現貨買。

華星應該有
wlwlwl
Forehand: inverted
Backhand: Tibhar Grass Dtecs

已問了 , 都係無 。

新一代好少打直板,d大牌子通常都出橫拍多,直板小,就算有,直拍一定貴過橫拍多d,我地打直拍既人真慘
你可以或者試試出post收新既或收二既,睇下有無人肯放

謝謝寶貴意見

不如試下 Stiga V1
wlwlwl
Forehand: inverted
Backhand: Tibhar Grass Dtecs

謝謝意見,之前都有諗過,但對butterfly始终有点情意結。

官塘乒乓X應該有,有朋友剛在那裹買了。

引用:
原帖由 wwk2008 於 2014-2-5 13:58 發表
謝謝意見,之前都有諗過,但對butterfly始终有点情意結。
會不會試下Supreme Speed?  6.9mm厚,不過3夾,有D師兄話幾好打!

去BTY order一支特注吧,現在yen低,好平
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

引用:
原帖由 sum 於 2014-2-5 14:26 發表
官塘乒乓X應該有,有朋友剛在那裹買了。
可否告知是那間,謝謝

引用:
原帖由 kenken168 於 2014-2-5 14:48 發表

會不會試下Supreme Speed?  6.9mm厚,不過3夾,有D師兄話幾好打!
謝謝意見

引用:
原帖由 BrianDD 於 2014-2-5 15:09 發表
去BTY order一支特注吧,現在yen低,好平
可否比條link嚟參考吓,謝謝

http://www.butterfly-china.com/P ... 3-aaf5-8d679b3a16ed

日本butterfly就肯定已經停產
但係中國butterfly依然有出
華星應該可以代購

引用:
原帖由 儍峰 於 2014-2-5 22:34 發表
http://www.butterfly-china.com/P ... 3-aaf5-8d679b3a16ed

日本butterfly就肯定已經停產
但係中國butterfly依然有出
...
謝謝你

回復 13# 的帖子

Sorry,應該是運動廊至真

回復 1# 的帖子

大家好.
或者我答答這個問題,給各位波友多一些資訊吧.
由上年9月開始,蝴蝶中國代理商已停止了向香港地區的店舖供應直板.
絕大部分熱門的直板型號(包括Taksim)也只會在中國地區售賣
我們已極力爭取希望可以訂到貨,
但據說這是日本總公司與中國代理商的合作條件.
所以大家如在香港店舖見到有Taksim出售,
請記得問問店舖是什麼時候入的貨.
因為上年9月至今已有近半年,
應該大部分存貨已沽清!!~~
希望幫到大家!!~~

引用:
原帖由 China Star 於 2014-2-7 01:24 發表
大家好.
或者我答答這個問題,給各位波友多一些資訊吧.
由上年9月開始,蝴蝶中國代理商已停止了向香港地區的店舖供應直板.
絕大部分熱門的直板型號(包括Taksim)也只會在中國地區售賣
我們已極力爭取希望可以訂到貨 ...
謝謝資訊,即是可以放棄在香港買了!

39 12
發新話題