發新話題

偉裕七月內部比賽

偉裕七月內部比賽

偉裕七月內部比賽

日期 : 二零零八年七月十六日
時間 : 20:00 至 23:00
地點 : 灣仔駱克道10樓乒乓球室
名額 : 24位

會員優先 

參加健兒 :
(1) Kiu bobo
(2) Samuel
(3) 阿業
(4) 邪夫
(5) Garfield
(6) 大隻佬
(7) Rian
(8) 大偉
(9) Johnny
(10) Zoe
(11) Myron
(12) WW08
(13) Jack
(14) Oscar
(15) 強哥
(16) Hoieee
(17) Dream
(18) Jason
(19) Kitmo
(20) Old-cake
(21) MICHAEL
(22) Joe
(23) Gobby
(24) Kim

最後消息 : 名额己滿,下次請早。謝謝

引用:
原帖由 riantam 於 2008-7-10 10:30 發表
請加上Myron 和Zoe, 佢地尋日有同我講會打
己經加了。

引用:
原帖由 garfieldjam 於 2008-7-10 17:33 發表
why後備 for Jason......still have a lot of vacancies
困Jason大哥臨時未係會員,所以放於後備第一位先;我想等所以會員回覆才可以安排。

引用:
原帖由 KITMO 於 2008-7-10 17:52 發表
我唔係會員 我可唔可以參加 可以先給我做後備 如所有會員答覆後有位剩 我要執雞
HI Kitmo,

我己經加落後備表到,很期望一起打波。

引用:
原帖由 HK-KC 於 2008-7-10 19:28 發表
Dear Samuel hing,

WW08 will join us next wk,and i can't join it next wk

PS: WW08 will talk about joinning our club as well next wk,Plz remind Kiu to discuss with him,thx heaps

KC;l ...
歡迎新會員WW08

引用:
原帖由 Joe 於 2008-7-13 18:34 發表
仲有冇位 , 想參加玩下 liness" />
HI Joe,

我己經加落後備表到,很期望一起打波。

抽簽結果

ABCD
1KiuSamuel阿業邪夫
2Garfield大隻佬Rian大偉
3JohnnyZoeMyronWW08
4JackOscar強哥Hoieee
5DreamJasonKitmoOld-cake
6MICHAELJoeGobbyKim

請參加者凖時出席,期望有激烈(比赛)和高與的晚上。

引用:
原帖由 garfieldjam 於 2008-7-14 11:42 發表
Pls. reserve one place for Gobby
已加了。

給新朋友參考

比賽賽制:

(1) 分四小組單循環比赛 (三局二勝制)
(2) 每小組頭二名進入淘汱冠軍賽(五局三勝制)

(3) 每小組第三、四和五名進入淘汱遺材賽 (三局二勝制)
(4) 每小組第六名可以觀摩參加者高超球技及休息一下。

(5) 有關比賽資料和進展將會展示當眼之處。

引用:
原帖由 求其 於 2008-7-14 17:23 發表
唔好意思來遲左報名,久仰球會大名一直沒時間參加球會所搞的比賽,以球會友,想問能否加多一個後補名單,因本人移居內地,球拍都放於內地,很想跟大家交流一次,如果可以請回覆
抱歉!名額已滿。

問過我地靚仔會長先啦!

引用:
原帖由 廠長 於 2008-7-15 11:51 發表

咪係!! 當妳冇到wor..!!!
兄弟;玩離間計 打完靚仔會長後,才可以挑戰靚女名譽會長。
(大會比賽紀律及訴訟委員會最終決定)

發新話題