發新話題

油尖旺乒乓球比賽 ~ 賽后分享

引用:
原帖由 off+ 於 2008-7-10 10:45 發表
me too, 大C都係
大C姓乜架?

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2008-7-11 20:10 發表
I join it and will play on 13/7
+ 油 !!! moon!!!

引用:
原帖由 bartender 於 2008-7-12 00:00 發表

+ 油 !!! moon!!!
Thanks Bro, 希望可以嬴一場,進級會遇防兄,不過佢好似唔嚟,咁好彩再進級會遇梁生,行人止步.

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2008-7-12 00:06 發表
Thanks Bro, 希望可以嬴一場,進級會遇防兄,不過佢好似唔嚟,咁好彩再進級會遇梁生,行人止步.
我唔打囉!!! sorry! 我都好想黎!! 但係撞正研修!! 唔去唔得

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2008-7-11 01:15 發表 乜原來乒乓人咁年青架?
笑乜啫,佢只不過係個樣大過你少少之嘛

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-12 01:30 發表

我唔打囉!!! sorry! 我都好想黎!! 但係撞正研修!! 唔去唔得
有時間過嚟乒工廠再打,等我學吓野.

好慘.....!!!!!!

又打少左一區比賽,因為 油尖旺同排名賽同一日同同一時間打.......!!!!!!!.......慘慘慘.........!!!!!!!!............ ..........!!!!!!!!!
沖爆超

我打ニ十號,撞正打排名賽,打唔到好慘.....!!!!!!!......
沖爆超

防兄可能是怕了 moon moon 的月亮衝爆 
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-13 23:54 發表
防兄可能是怕了 moon moon 的月亮衝爆 
貓貓: 我幾時多咗個必殺技我唔知嘅.

有無人知道, 係大C定係梁sir贏佢地果組!?

我都中左....20/7打...不過第一個對甲組..
希望唔好比人炒太多就夠喇..盡力一戰

引用:
原帖由 andy196922 於 2008-7-11 23:57 發表
大C姓乜架?
大C複姓 "一燈", 名字叫 "大師"

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-14 09:36 發表

日本人
知唔知大C贏唔贏到梁Sir?!?!

大c因為要帶仔仔去中西區世賽所以.....................
父母愛偉大!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-14 09:36 發表 日本人
南帝!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-14 09:37 發表

知唔知大C贏唔贏到梁Sir?!?!
我冇去到打 , 因為去咗中西區睇個仔比賽(要親子呀ma... ) , 梁 sir 我多數打不過他 , 你可能會有機會 , 不過可惜你要開會去唔到....
明白什麼都總有限期

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-14 09:36 發表

日本人
你睇下"金庸" d 小說就知...."射.....傳"
明白什麼都總有限期

發新話題