發新話題

油尖旺乒乓球比賽 ~ 賽后分享

我昨晚收到信喇..
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

我打ME組7月20
但係果日唔得閒
我條線完全無得打
但係有一場的對手,我係十分之想對佢

頂!!! 噚日先至收信話咁個星期日打, 點解咁急嫁!! 呢D區賽真係咁攪法....?!!!!!!

仲要我去唔到. 因為係打下晝兩點幾...........

仲要八強對梁x宗!!! 死硬!! 就算贏到兩件, 去到梁Sir度都瓜柴!!

唯有放棄!!

收唔到信....
請問我 幾時打??

引用:
原帖由 jlamlam 於 2008-7-10 09:43 發表
收唔到信....
請問我 幾時打??
你同我唔同組wor! 我唔知wor! 所以未必係同日. 可能係下個星期日都未定!!!

我打20號.星期日上午9:25am.  
第一個對手我以前對過.  
條籤其他d人都有辣有唔辣的...
不過星期日上午我通常要教波, 都唔知請唔請到假.
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-10 09:54 發表

你同我唔同組wor! 我唔知wor! 所以未必係同日. 可能係下個星期日都未定!!!
i think i am in your group

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-7-10 09:59 發表
我打20號.星期日上午9:25am.  
第一個對手我以前對過.  
條籤其他d人都有辣有唔辣的...
不過星期日上午我通常要教波, 都唔知請唔請到假.
真係區分齡賽呢家野, 好易撞期. 又成日去到尾尾先至知道邊日打......

算啦! 打到咪打囉. 打唔到咪算囉!! 都無法架!!

引用:
原帖由 jlamlam 於 2008-7-10 09:43 發表
收唔到信....
請問我 幾時打??
你咩組, 咩名呀..(我D組, 同組的話可pm我)

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-10 10:01 發表

真係區分齡賽呢家野, 好易撞期. 又成日去到尾尾先至知道邊日打......

算啦! 打到咪打囉. 打唔到咪算囉!! 都無法架!!
呢星期日問下先知請唔請到假...
不過19號要打乙組, 只要打一個人就可以收工..嘻...

區賽通常都係星期日,如果下午都OK, 上午就麻煩D.  暑假都唔可以成日請假嘛.

請問有無人知道男子8歲以下組打既時間?謝謝

引用:
原帖由 jlamlam 於 2008-7-10 09:43 發表 收唔到信....請問我 幾時打??
你打13/7/2008 14:25pm 第一場對黃x文!

引用:
原帖由 off+ 於 2008-7-10 10:33 發表
你打13/7/2008 14:25pm 第一場對黃x文!
yeah! i can learn from high hand

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-7-10 10:07 發表

呢星期日問下先知請唔請到假...
不過19號要打乙組, 只要打一個人就可以收工..嘻...

區賽通常都係星期日,如果下午都OK, 上午就麻煩D.  暑假都唔可以成日請假嘛.
星期日下晝都想搵你嫁! 不過係去研修之嘛!!! 哈哈!!

分齡賽都成日有人比左錢唔去打啦!! 不過今次我自己係其中一份子......唔打果隻!!

引用:
原帖由 jlamlam 於 2008-7-10 10:35 發表

yeah! i can learn from high hand
你同我同組??? 哈哈!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-10 10:37 發表

你同我同組??? 哈哈!!

引用:
原帖由 jlamlam 於 2008-7-10 10:38 發表

你個樣咁後生, 無理由同我一組wor!!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-10 10:37 發表 你同我同組??? 哈哈!!
me too, 大C都係

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-10 10:44 發表

你個樣咁後生, 無理由同我一組wor!!!
you really look younger than me

引用:
原帖由 off+ 於 2008-7-10 10:45 發表
me too, 大C都係
我本身都諗住博一博, 只要大C同梁x宗嚮四強前我遇唔到, 我就會去. 點知避到大C. 又要撞梁Sir.....

所以決定唔去....你條線好似有機會對大C!!!

發新話題