27 12
發新話題

【百靈鳥球局】7月10日 (星期四) 6:00-9:00pm 乒之館 - 高手到訪

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-10 12:31 發表

邊關MBA事? 瑋仔咁靚仔. 乜A都有女仔追埋去啦!
MARRIED BUT AVAILABLE...
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-7-10 12:33 發表

我咩回應呀??   
無端端3個  囉..
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-10 12:38 發表

我意思係話, 佢係MBA, 或係Single, 或MBNA, 都一樣有成班女衝埋去啦!!

瑋仔呢隻正一萬人迷丫嘛!

你估我地兩個咩!!
係呀...好鬼羨慕佢...
我只係.  "SBN吼"......SINGLE BUT NOBODY吼...哈哈~~~HAHAHA

引用:
原帖由 off+ 於 2008-7-10 12:37 發表
你公司係乜地方先!
佢公司好多都係著制服嫁..

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-11 09:45 發表

邊個咁衰?? 好請唔請, 請你食西!!??

我仲慘, 比人laam 左.....

呀........斯文一點講: 我給別人舔了!!
這人係 咀lamlam乎???

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-11 10:21 發表

oh!!! no!! 就係佢!!
好彩我無落場, 否則都一定被佢lam埋...

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-11 11:05 發表

lam 都好丫 .... 上次不材比 咀靚靚  o習 左
我有幾年無同jlamlam打過喇...以前都仲敢同佢打..依家~~~唔敢喇...
我定會死得好慘...

27 12
發新話題
最近訪問的版塊