發新話題

【百靈鳥球局】7月10日 (星期四) 6:00-9:00pm 乒之館 - 高手到訪

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-7 23:01 發表
應該會去!
i have chance to play with 防守王

don't play me la. I am the worest in LARK

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-9 12:02 發表

陳杰點會話要KO我? 佢一開聲我都自動KO!!! 唔使佢出手啦!!

我唔係玩野! 一係你讓我每局兩分, 一係我開晒波!!!
how about陳杰讓你每局兩分

history recur

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-10 09:26 發表

高也鬼..........你睇你的戰績先啦

男子單打甲組 (在香港僱用300名或以上員工的機構)
冠軍: 黃X遠 (人稱 防x王)
亞軍: 丘X元
季軍: 陳X耀
wawawa!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-10 09:55 發表

可能有疑似修改賽果.....
we belive it is the whole truth

i am waiting for............

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-10 13:39 發表
瑋仔及off+, 若果今晚一打完即撇, 我都想留多一陣劈兩支啤. 但係如果好似平日大家都會打多半粒鐘, 小弟就無咁既福份啤啤啦!!

希望今晚快D比人打謝, 我地幾條友出去啤住先!!!
count me in

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-11 11:05 發表

lam 都好丫 .... 上次不材比 咀靚靚  o習 左
previous time, u won wor

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-11 11:45 發表

等我在detail一D啦!!

jlamlam
看似丁組 - 看他的身型.....
排名丙組 - 排名當然唔只丙啦
實力乙組 - 實力何止乙組
球品甲組 - 球品已達世界級數!!!
汝又玩野

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-11 11:50 發表

吾岩 .... 不材覺得 看似 戊戊 酸岩
yes, i am just 戊戊

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-11 12:52 發表

齋屈發球唔得, 要配合一板屈爆.........但係呢個配搭好難做到.......
u 做到

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-11 13:32 發表

我已做到言行一致.....

昨日不是說咀lamlam同我打完就知我屎嗎?!?! wakakaaaa!! 我無說謊呢!
u are really "Fon Shui Wong"

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-11 15:07 發表

你咁講真係唔多o岩. 因為係侮辱左詹詹同埋我.

我渣流, 即係唔尊重詹詹. 我每一球都出盡心機力量去打! 所以跟本我就唔係渣流!!

而詹詹咁認真, 一球波諗分幾鐘, 我點會唔認真對佢!!!
i am NO GAS  to play with U ar

發新話題
最近訪問的版塊