68 1234
發新話題

【百靈鳥球局】7月10日 (星期四) 6:00-9:00pm 乒之館 - 高手到訪

【百靈鳥球局】7月10日 (星期四) 6:00-9:00pm 乒之館 - 高手到訪

引用:
原帖由 外星毛查查 於 2008-7-7 22:04 發表
防守聽日去嗎?
星期四呀!!

真好, 搬左過黎, 唔該晒!!

回復 3# 的帖子

應該會去!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-8 09:05 發表

防兄講過來,就一定唔會放飛機
你咁講法, 即係話, 我唔黎唔得囉呢次!! 有壓力添!!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-8 09:58 發表

我無咁講過,我只不過信你講過的野姐
我上次飛的返屋企拎野......

今次會帶埋返工! hahahaahaa!! 六點半都到囉!!!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-8 10:31 發表

早D到,咪可以打多幾SET
同你地打, 兩set就收皮囉!! 全部超高水平!!!

引用:
原帖由 off+ 於 2008-7-8 10:32 發表
雪定啤酒等你!
我帶支紅紅黎都好wor!!

2005年 Los Vascos. Cabernet Sauvignon. cheap cheap地!!

引用:
原帖由 off+ 於 2008-7-8 10:40 發表
至少3支...............
有人送比我, 得一支咋!! 我都唔識飲紅酒!!

引用:
原帖由 off+ 於 2008-7-8 10:53 發表
Me too! 有得揀我都多數啤....................
那算吧! 留給自己飲!!! 同你啤啤佢算!! 慳返!

引用:
原帖由 jlamlam 於 2008-7-8 17:42 發表

i have chance to play with 防守王  
打完你會好失望!!! 因為防守王正一屎波王!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-9 08:42 發表

有人知你要來,立即係大陸返來同你打,你睇你面子幾大
咁你仲大面!

我乜都唔做, 女友都唔理, 都要同你打.

引用:
原帖由 一燈大師 於 2008-7-9 09:45 發表
陳杰已返香港 , 星期四應該會上來打波 。另外 , 肥仔會再來 , jailimlim 可以同佢打過 , 今次要同講 (唔好放過佢)
邊度又黎個肥仔?!?! 好勁乎?!?!

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-7-9 10:19 發表
呢個肥仔身形同jlamlam參唔多, 係嗎?  
姓陳的?
jlamlam咁高大........!! 又爆!!!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-9 11:04 發表
乒乓人我知道你係邊個啦!
你真係要搵日上來打下波
個個都知佢係邊個, 總之係勁人一名!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-9 11:26 發表

咁你上來打波,你ko我,我清你食飯
我有無份?? KO你就有飯食!?!?

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-9 11:40 發表
你地唔好吹到我咁高班啦,我已經比人PM話要約我打波
我唔使受讓咁多, 兩分都夠!!

或者比我開晒波都得!!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-9 11:47 發表

仲係度玩野,陳杰話要KO,你小心D
陳杰點會話要KO我? 佢一開聲我都自動KO!!! 唔使佢出手啦!!

我唔係玩野! 一係你讓我每局兩分, 一係我開晒波!!!

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-7-9 11:50 發表

哈...連你都入埋黎吹..
瑋仔你會唔會信 防守王 + 貓貓的 "中肯"評語 呀????
我既評語係Base on 實戰紀錄.

防守王 vs 乒乓人
負十五場勝一場!!!!

引用:
原帖由 jlamlam 於 2008-7-9 12:07 發表

how about陳杰讓你每局兩分
陳杰要讓我五分, 再由我開晒波, 或者有得博!!!!

回復 66# 的帖子

而家大 "鑊" 全勝既, 一定係啤啤.....因為你都唔飲酒, 我贏硬你!

68 1234
發新話題
最近訪問的版塊