發新話題

【百靈鳥球局】7月10日 (星期四) 6:00-9:00pm 乒之館 - 高手到訪

引用:
原帖由 off+ 於 2008-7-10 10:30 發表
吾啤o牙!?
女友叫我早歸.......噚晚踢完波, 同班同事隊左一輪.....個胃唔多妥....

今晚睇情況. 快隊, 快走都得.

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-10 10:42 發表

我都講真, 我從來打波(友誼/比賽)都極認真. 信唔信由得你. 不過認真打都有好多種方法.

友誼波我喜歡大家happy. 我都好認真咁輸. 無計, 對手強我就會輸. 大佬, 邊個想輸先. 有得贏我唔贏咩>?!
我知呀..認真打波.  樂在其中.
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-7-10 10:45 發表

我知呀..認真打波.  樂在其中.
所以同你打波特別過癮!! 今晚你係咪黎jet!!!??

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-10 10:55 發表

所以同你打波特別過癮!! 今晚你係咪黎jet!!!??
人可能到, 但我無帶板.
因為今朝天氣太差, 我諗住收工都係早D番家.  如果女友加班的話, 我可以黎睇下你地大戰
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

唔可以對女性太過好,如果唔係個個"中"到壞一壞

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-10 11:01 發表 唔可以對女性太過好,如果唔係個個"中"到壞一壞
"寵"o牙吾係"中"o牙.........你太太見到就吾慌吾"中"你

引用:
原帖由 off+ 於 2008-7-10 11:04 發表
"寵"o牙吾係"中"o牙.........你太太見到就吾慌吾"中"你
"寵" 讀音 "種", 講清楚d, 否則.........你太太見到就真係吾慌吾"中"你

樓上唔得個講字, 然後返到屋企就謝晒皮!!

我一向都好 "種" 我女友的...
而我就成日被佢 "中" 喇... hahhahhah

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-7-10 11:35 發表 我一向都好 "種" 我女友的...而我就成日被佢 "中" 喇... hahhahhah
"種"都重要"中"....................

引用:
原帖由 off+ 於 2008-7-10 11:38 發表
"種"都重要"中"....................
就係 "種" 到佢鍾意 "中" 我囉..

引用:
原帖由 瑤瑤 於 10-7-2008 11:52 AM 發表
你係度笑咩呀,你同羅殺好耐無上來打波

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-10 11:53 發表

你係度笑咩呀,你同羅殺好耐無上來打波
我呢排好忙喎..乒工廠都無咩去..
佢去唔去打你自己問佢啦

引用:
原帖由 瑤瑤 於 10-7-2008 12:01 PM 發表

我呢排好忙喎..乒工廠都無咩去..
佢去唔去打你自己問佢啦   

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-7-10 11:39 發表 就係 "種" 到佢鍾意 "中" 我囉..
會吾會遲D無飽飯食!?

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-10 12:05 發表

你又笑乜? 唔通你無人地電話乎?!?!

引用:
原帖由 防守王 於 10-7-2008 12:06 PM 發表

你又笑乜? 唔通你無人地電話乎?!?!
我成日都笑啦,輸波都笑啦

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-10 12:14 發表

我成日都笑啦,輸波都笑啦
我只係見你笑住黎炒我.......

引用:
原帖由 off+ 於 2008-7-10 12:06 發表
會吾會遲D無飽飯食!?
咁又唔會...
佢成日都會買野迫我食..   等我肥D, 好肉D, "中" 得應D..

發新話題