發新話題

【百靈鳥球局】7月10日 (星期四) 6:00-9:00pm 乒之館 - 高手到訪

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-9 23:52 發表

連場激戰 ......唉
差你一個

引用:
原帖由 防守王 於 9-7-2008 11:01 PM 發表

我好有心, 聽日一定到. 今晚剛踢完波.......傷了右腳十字.....照黎!
姐係又唔可以堂堂正正ko你

引用:
原帖由 44_66 於 9-7-2008 11:52 PM 發表

連場激戰 ......唉
諗諗佢啦46兄,廠長會體諒你

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-10 08:42 發表

姐係又唔可以堂堂正正ko你
哈哈!! 唔係咁講, 輸左邊度有得賴!!!??? wakakakaaaa!!

不過今朝又無乜野. 我一定會全力同你打過. 輸贏好閒, 難得瑋仔呢D高手肯同我打!! 比你炒蛋都抵!!!

不過我今晚唔去.......................(食飯)

引用:
原帖由 防守王 於 10-7-2008 09:24 AM 發表

哈哈!! 唔係咁講, 輸左邊度有得賴!!!??? wakakakaaaa!!

不過今朝又無乜野. 我一定會全力同你打過. 輸贏好閒, 難得瑋仔呢D高手肯同我打!! 比你炒蛋都抵!!!

不過我今晚唔去.......................(食飯)
高也鬼..........你睇你的戰績先啦

男子單打甲組 (在香港僱用300名或以上員工的機構)
冠軍: 黃X遠 (人稱 防x王)
亞軍: 丘X元
季軍: 陳X耀

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-10 09:26 發表

嘩!! 大佬, 塵年舊事都拎出黎講. 我個朵叫南區符碌王!!!

認真講, 你收波真係好勁!! 好多甲組都唔係你果皮. 小弟甘拜下風!!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-10 09:26 發表

wawawa!

引用:
原帖由 jlamlam 於 2008-7-10 09:45 發表

wawawa!
可能有疑似修改賽果.....

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-10 09:55 發表

可能有疑似修改賽果.....
we belive it is the whole truth

引用:
原帖由 jlamlam 於 2008-7-10 10:01 發表

we belive it is the whole truth
今晚打過你就知道係假既!!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-10 10:03 發表

今晚打過你就知道防守王的 "控球能力" 有幾高喇!!!
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

i am waiting for............

引用:
原帖由 防守王 於 10-7-2008 10:03 AM 發表

已有多人pm我,話你係放水王
仲係到比賽時先出野

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-10 10:17 發表

仲係到比賽時先出野
講真的, 我估防守王(我都係咁)打友誼波時, 都係以 快樂乒乓 為先.  贏輸好閒.
不過比賽時就會有壓力, 所以就全力以赴.
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-10 09:24 發表 哈哈!! 唔係咁講, 輸左邊度有得賴!!!??? wakakakaaaa!!不過今朝又無乜野. 我一定會全力同你打過. 輸贏好閒, 難得瑋仔呢D高手肯同我打!! 比你炒蛋都抵!!!不過我今晚唔去.......................(食飯)
吾啤o牙!?

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-7-10 10:15 發表

今晚打過你就知道防守王的 "控球能力" 有幾高喇!!!
我真係幾高嫁, 六尺......哈!! 你同我講控球能力??

咁你係咩先?! 你咪仲犀利!! 我都未見過有人用日直可以控波控得有你咁好.

我係話我對過既人!!

引用:
原帖由 jlamlam 於 2008-7-10 10:16 發表
i am waiting for............
我都好想同你打, 因為你贏左我idol......邦邦!!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-10 10:17 發表

仲係到比賽時先出野
但係又有好多人pm我, 話瑋仔上個星期炒我都係放水.

咁你認真起上黎, 我都係比你炒得更金!!!

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-7-10 10:21 發表

講真的, 我估防守王(我都係咁)打友誼波時, 都係以 快樂乒乓 為先.  贏輸好閒.
不過比賽時就會有壓力, 所以就全力以赴.liness" />
我都講真, 我從來打波(友誼/比賽)都極認真. 信唔信由得你. 不過認真打都有好多種方法.

友誼波我喜歡大家happy. 我都好認真咁輸. 無計, 對手強我就會輸. 大佬, 邊個想輸先. 有得贏我唔贏咩>?!

發新話題