發新話題

【百靈鳥球局】7月10日 (星期四) 6:00-9:00pm 乒之館 - 高手到訪

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-9 11:43 發表
瑋仔同乒乓人根本無得打, 瑋仔是甲組波, 但乒乓人已是省隊cup 數 liness" />
哈...連你都入埋黎吹..
瑋仔你會唔會信 防守王 + 貓貓的 "中肯"評語 呀????
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-9 11:44 發表
只果乒乓人穿長幅同你打....即是你未可以叫他儘力...所以
我 "唔著"褲同佢打, 都無得打啦..
你估我唔知瑋仔呢期 fit 到跌渣嘛.
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-9 11:47 發表

仲係度玩野,陳杰話要KO,你小心D
陳杰點會話要KO我? 佢一開聲我都自動KO!!! 唔使佢出手啦!!

我唔係玩野! 一係你讓我每局兩分, 一係我開晒波!!!

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-7-9 11:50 發表

哈...連你都入埋黎吹..
瑋仔你會唔會信 防守王 + 貓貓的 "中肯"評語 呀????
我既評語係Base on 實戰紀錄.

防守王 vs 乒乓人
負十五場勝一場!!!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-9 12:02 發表

陳杰點會話要KO我? 佢一開聲我都自動KO!!! 唔使佢出手啦!!

我唔係玩野! 一係你讓我每局兩分, 一係我開晒波!!!
how about陳杰讓你每局兩分

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-9 12:03 發表

我既評語係Base on 實戰紀錄.

防守王 vs 乒乓人
負十五場勝一場!!!!
負15場, 有無咁多呀...
不過全部都係陳年往事啦..
最新記錄, 防守王大勝

乒乓人 vs 貓仔......連勝七場十一分 (側魚涌), happy 仔做証
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 jlamlam 於 2008-7-9 12:07 發表

how about陳杰讓你每局兩分
陳杰要讓我五分, 再由我開晒波, 或者有得博!!!!

回復 66# 的帖子

而家大 "鑊" 全勝既, 一定係啤啤.....因為你都唔飲酒, 我贏硬你!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-9 12:31 發表
而家大 "鑊" 全勝既, 一定係啤啤.....因為你都唔飲酒, 我贏硬你!
講飲我真係完全唔夠班.
一杯啤酒ok, 兩杯就到頂喇...

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-9 12:24 發表
乒乓人 vs 貓仔......連勝七場十一分 (側魚涌), happy 仔做証
又係陳年往事....

history recur

我師公話明天都可能, 是可能來 .....咁我要想辦法來
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-9 18:32 發表
場交黃紙都話想黎, 聽日覆. 唔知大C受唔受佢玩呢?!?!?

全部都一齊來就最好

引用:
原帖由 防守王 於 9-7-2008 06:39 PM 發表

場交黃紙都話想黎, 聽日覆. 唔知大C受唔受佢玩呢?!?!?
一定受啦,邊個輸左,甲組果日咪唔洗出現啦

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 9-7-2008 06:32 PM 發表
有心就一定來到

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-9 20:36 發表

有心就一定來到
我好有心, 聽日一定到. 今晚剛踢完波.......傷了右腳十字.....照黎!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-9 23:30 發表
明日巧多仁喎  
明日一定爆場!!

發新話題