發新話題

【百靈鳥球局】7月10日 (星期四) 6:00-9:00pm 乒之館 - 高手到訪

引用:
原帖由 off+ 於 9-7-2008 10:13 AM 發表
我期待亞X單挑Mao仔!
亞x係邊個

乒乓人我知道你係邊個啦!
你真係要搵日上來打下波

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-9 11:04 發表
你真係要搵日上來打下波
個個都知佢係邊個, 總之係勁人一名!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-9 11:04 發表
你真係要搵日上來打下波
引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-9 11:09 發表

個個都知佢係邊個, 總之係勁人一名!
防守王就個個都知係邊個, 總之係吹水勁人一名!   吹到乒乓人都話勁...哈..

瑋仔你依家先知我係邊個...太慢喇...我好失望...
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-9 11:03 發表 亞x係邊個
擒晚食飯時你聽吾到?

我也期待, 同山姐姐打下, 學下野.....瑋仔買左 1000萬
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-9 11:20 發表 我也期待, 同山姐姐打下, 學下野.....瑋仔買左 1000萬
咁你同亞山針掂點啅瑋仔 1000萬未o牙!? 

引用:
原帖由 乒乓人 於 9-7-2008 11:16 AM 發表

防守王就個個都知係邊個, 總之係吹水勁人一名!   吹到乒乓人都話勁...哈..

瑋仔你依家先知我係邊個...太慢喇...我好失望...
咁你上來打波,你ko我,我清你食飯

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-9 11:26 發表

你咪玩我啦, 我點可以KO你呀....
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 乒乓人 於 9-7-2008 11:28 AM 發表

你咪玩我啦, 我點可以KO你呀....
要打過先知

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-9 11:26 發表

我有無份?? KO你就有飯食!?!?

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-9 11:31 發表

我有無份?? KO你就有飯食!?!?
我要KO瑋仔, 你話可能性有幾大...想食飯?  準備自己俾錢啦...

除非瑋仔你讓我3分, 再我先發球啦..

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-9 11:28 發表

要打過先知
打完就知我被你KO囉...

引用:
原帖由 乒乓人 於 9-7-2008 11:37 AM 發表

我要KO瑋仔, 你話可能性有幾大...想食飯?  準備自己俾錢啦...

除非瑋仔你讓我3分, 再我先發球啦..
你真係囉我來講笑

你地唔好吹到我咁高班啦,我已經比人PM話要約我打波

瑋仔同乒乓人根本無得打, 瑋仔是甲組波, 但乒乓人已是省隊cup 數
香港乒乓網

只果乒乓人穿長幅同你打....即是你未可以叫他儘力...所以
香港乒乓網

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-9 11:40 發表
你地唔好吹到我咁高班啦,我已經比人PM話要約我打波
我唔使受讓咁多, 兩分都夠!!

或者比我開晒波都得!!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 9-7-2008 11:43 AM 發表
瑋仔同乒乓人根本無得打, 瑋仔是甲組波, 但乒乓人已是省隊cup 數
我連巨龍都過唔到,仲未甲組...........

引用:
原帖由 防守王 於 9-7-2008 11:45 AM 發表

我唔使受讓咁多, 兩分都夠!!

或者比我開晒波都得!!
仲係度玩野,陳杰話要KO,你小心D

發新話題