發新話題

【百靈鳥球局】7月10日 (星期四) 6:00-9:00pm 乒之館 - 高手到訪

引用:
原帖由 off+ 於 2008-7-11 09:41 發表
擒晚食西食到今朝重飽緊......................
邊個咁衰?? 好請唔請, 請你食西!!??

我仲慘, 比人laam 左.....

呀........斯文一點講: 我給別人舔了!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-11 09:45 發表

邊個咁衰?? 好請唔請, 請你食西!!??

我仲慘, 比人laam 左.....

呀........斯文一點講: 我給別人舔了!!
這人係 咀lamlam乎???
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-7-11 09:55 發表

這人係 咀lamlam乎???
oh!!! no!! 就係佢!!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-11 10:13 發表

爆左一個甲組,一個丙組仔
貓兄又進步左啦
講噚晚既波, 就唔好攪偉裕果邊啦!!! 哈哈!!

貓貓已經去到遇神殺神, 遇佛歸佛既境界!!!!
引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-7-11 09:52 發表
即是邊個 vs 邊個 呀?
eeerrrrrrr........都係唔好意思講既!!

引用:
原帖由 44_66 於 11-7-2008 10:45 AM 發表

隻衰貓有冇 途龍
隻龍未輸過

昨天我無同龍打. 不過防兄...係咁易使出屈机發球加一板沖爆轉.....輕易打小貓打到...死死下.
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

多謝防兄今次出了 7 成功力同我 e  d 后背打.
不過你昨左無同斷背瑋仔打

不得不提瑋仔幫我靚果快膠....真是好止, 有轉有力又有性格
香港乒乓網

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-11 10:25 發表

講噚晚既波, 就唔好攪偉裕果邊啦!!! 哈哈!!

貓貓已經去到遇神殺神, 遇佛歸佛既境界!!!!

eeerrrrrrr........都係唔好意思講既!!
咁你是什麼.  遇上防守王即死
香港乒乓網

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-11 10:21 發表

oh!!! no!! 就係佢!!
好彩我無落場, 否則都一定被佢lam埋...
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-7-11 10:56 發表
多謝防兄今次出了 7 成功力同我 e  d 后背打.
不過你昨左無同斷背瑋仔打

不得不提瑋仔幫我靚果快膠....真是好止, 有轉有力又有性格
我用左十五成功力, 一年得一次.....

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-11 11:05 發表

lam 都好丫 .... 上次不材比 咀靚靚  o習 左
previous time, u won wor

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-11 10:47 發表

隻龍未輸過
實在忍唔住要作隻歌仔唱巨龍..........

http://www.hkttf.com/viewthread.php?tid=6530&extra=page%3D1

果然係龍的傳人!!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-7-11 11:05 發表

lam 都好丫 .... 上次不材比 咀靚靚  o習 左
我有幾年無同jlamlam打過喇...以前都仲敢同佢打..依家~~~唔敢喇...
我定會死得好慘...

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-7-11 11:28 發表

我有幾年無同jlamlam打過喇...以前都仲敢同佢打..依家~~~唔敢喇...
我定會死得好慘...
jlamlam

看似丁組
排名丙組
實力乙組
球品甲姐
香港乒乓網

發新話題
最近訪問的版塊