發新話題

【百靈鳥球局】7月10日 (星期四) 6:00-9:00pm 乒之館 - 高手到訪

引用:
原帖由 防守王 於 10-7-2008 12:18 PM 發表

我只係見你笑住黎炒我.......
你諗太多啦
我自己仲諗緊,今晚點先唔洗比你抄

引用:
原帖由 乒乓人 於 10-7-2008 12:18 PM 發表

咁又唔會...
佢成日都會買野迫我食..   等我肥D, 好肉D, "中" 得應D..
咁都得

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-10 12:24 發表

咁都得
女仔的心態好難明白..你見瑤瑤剛才的回應都知啦.
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 乒乓人 於 10-7-2008 12:25 PM 發表

呢點我都知
我公司對面D女性,明知我已唔係單身,都要單獨約我

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-10 12:27 發表

呢點我都知
好多 OL 都喜歡約會你呢D "MBA" 嫁..
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-10 12:23 發表

你諗太多啦
我自己仲諗緊,今晚點先唔洗比你抄
你咪成日講反話啦!!

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-10 12:27 發表

呢點我都知
我公司都有好多單身女仔, 但係佢地為左唔想同我單獨去街, 成日搵多個男仔出黎扮男友, 扮老公.....

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-7-10 12:30 發表

好多 OL 都喜歡約會你呢D "MBA" 嫁..
邊關MBA事? 瑋仔咁靚仔. 乜A都有女仔追埋去啦!

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-7-10 12:25 發表

我咩回應呀??

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-10 12:31 發表

邊關MBA事? 瑋仔咁靚仔. 乜A都有女仔追埋去啦!
MARRIED BUT AVAILABLE...

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-7-10 12:27 發表 呢點我都知 我公司對面D女性,明知我已唔係單身,都要單獨約我
你公司係乜地方先!

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-7-10 12:34 發表

MARRIED BUT AVAILABLE...
我意思係話, 佢係MBA, 或係Single, 或MBNA, 都一樣有成班女衝埋去啦!!

瑋仔呢隻正一萬人迷丫嘛!

你估我地兩個咩!!

引用:
原帖由 瑤瑤 於 2008-7-10 12:33 發表

我咩回應呀??   
無端端3個  囉..

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-10 12:38 發表

我意思係話, 佢係MBA, 或係Single, 或MBNA, 都一樣有成班女衝埋去啦!!

瑋仔呢隻正一萬人迷丫嘛!

你估我地兩個咩!!
係呀...好鬼羨慕佢...
我只係.  "SBN吼"......SINGLE BUT NOBODY吼...哈哈~~~HAHAHA

引用:
原帖由 off+ 於 2008-7-10 12:37 發表
你公司係乜地方先!
佢公司好多都係著制服嫁..

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-7-10 12:43 發表

佢公司好多都係著制服嫁..
制服誘惑........

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-7-10 12:41 發表

係呀...好鬼羨慕佢...
我只係.  "SBN吼"......SINGLE BUT NOBODY吼...哈哈~~~HAHAHA
我仲勁, 我係 MYH

Mo Yan Hau!!!!

瑋仔及off+, 若果今晚一打完即撇, 我都想留多一陣劈兩支啤. 但係如果好似平日大家都會打多半粒鐘, 小弟就無咁既福份啤啤啦!!

希望今晚快D比人打謝, 我地幾條友出去啤住先!!!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-7-10 13:39 發表
瑋仔及off+, 若果今晚一打完即撇, 我都想留多一陣劈兩支啤. 但係如果好似平日大家都會打多半粒鐘, 小弟就無咁既福份啤啤啦!!

希望今晚快D比人打謝, 我地幾條友出去啤住先!!!
count me in

引用:
原帖由 jlamlam 於 2008-7-10 13:43 發表

count me in
就咁話, 約定你!!

發新話題
最近訪問的版塊