發新話題

[綜合技術] 乒乓XX賣既Avalox P700 係咪行貨黎GA ?

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:20 下沉

乒乓XX賣既Avalox P700 係咪行貨黎GA ?

如題,Avalox P700仲有無出產 ?
係乒乓XX同X寶賣 $3XX 果堆係唔係行貨黎
想買一塊打正手正膠,反手反膠快攻
依塊野岩唔岩用?

請別提及非論壇合作商店之名字
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 monkey330 於 2014-1-4 15:08 發表
商店名字不能出,但4個全名都XXXX叫人點回覆?唔通叫所有人都答xxxx等大家都估?

引用:
原帖由 monkey330 於 2014-1-4 15:08 發表
純八卦問問:
因看不見了"萬X"版塊.
請問灣仔天樂里"萬X"是否與貴壇取消了合作?
以後不可提"萬X"嗎?

引用:
原帖由 mimimike 於 2014-1-4 15:25 發表

純八卦問問:
因看不見了"萬X"版塊.
請問灣仔天樂里"萬X"是否與貴壇取消了合作?
以後不可提"萬X"嗎?
可以提全名萬達

引用:
原帖由 necky 於 2014-1-4 15:25 發表

商店名字不能出,但4個全名都XXXX叫人點回覆?唔通叫所有人都答xxxx等大家都估?
樓主可以開番頭兩個字,謝

Avalox P700 當然仲有出產 ! 但好似已經唔係 nittaku 出,變成自家品牌叫 Avallo

引用:
原帖由 葉師傅 於 2014-1-4 22:33 發表
Avalox P700 當然仲有出產 ! 但好似已經唔係 nittaku 出,變成自家品牌叫 Avallo
今日忍唔住入左一塊P700 但係上面係AVX 手柄係Avalox, 會唔會有問題

引用:
原帖由 Edward_Chan 於 2014-1-5 15:27 發表

今日忍唔住入左一塊P700 但係上面係AVX 手柄係Avalox, 會唔會有問題
應該冇問題嘅 ! 留意此拍日本、歐洲及馬來西亞等地都有出產,所以價格同質素有少許唔同 !

我用这塊BT7是 made in sweden。
苦練基本功,共同學習!

發新話題